dorabiam do sylwestra więc rzucam okiem...
tak technicznie na 1h (ze wzgledu na wolumen takji bardziej spekulacyjny niż brejkowy) se gdybam że - weszło w strefe przesilenia to wyjścia sa dwa albo retest do 10,80 i piatek wyżej tam skąd zeszło czyli 12 zeta, albo piateczek strefa 9.90-10.20 aby ostatni docisk paniki zrobić i od 5 stycznia wspinać sie bo na 1D już ładnie zawija...
A jak będzie to zobaczymy bo to spekuła ma pomysły czasem ;)
Małe obroty, mała płynność. Ostatnie pół roku to zrzucanie kursu przez cpara i zbieranie papiera z rynku. Tutaj niewielkim pakietem można podbić lub zrzucić kurs o 2-3 zeta i robić kółeczka. Chociaż widać, że w końcu coś ruszyło do przodu
Cóż, zobaczymy. Fajnie rośnie, ale nadal na małych obrotach. Pytanie, czy spekulant już zebrał, co miał zebrać. I pytanie, czy nie będzie ubieranka i zrzutu po potencjalnym espi o nowym prezesie
kumulaj dalej swoje bzdety - przydzadza ci sie wyzej gdy z górki spychacz zarzuci ci tony papiera - wtedy wspomnisz o peroniarzu co to nic nie miał a sypał tyle że zakopac cie umiał ;) - czuj sie wyrózniony ...
dzisiaj jest dzień ptysia - bądź nim bo wyżej nie sięgniesz - i ty i grono tobie podobnych przez lat kilka piskało pdobnie - zawsz emoje było na wierzchu, mi z cparem zawsze po drodze i zyskownie więc leszczu nie brnij...
Najbardziej śmieszny argument ludzi niezaznajomionych że spółką "wzrosło kilkaset %". Tak. Wzrosło, jako inna de facto spółka. Ja bym powiedział że jako faktycznie obecny Niewiadów to spadło z 21 na 10 od potwierdzenia wejścia Fidery.
Zgadza się. Zamiast argumentu 'przecież to już wzrosło' bardziej pasuje 'przecież to już spadło'. Ja tam wierzę w nowe ath na wiosnę, ostatnio dokupowałem w spadku i swój pakiecik cały czas trzymam