wystraczy przeskoczyć na inną spółkę, ale siedzisz tu i piszesz, bo nie masz pomysłu, wyobraźni Cierpliwości również brakuje, więc ominie cię swing wzrostowy - podobny do poprzednich. Wystarczy popatrzeć w wykresy za 2025 ..
No ile tej cierpliwości do stu tysięcy zjełczałych beczek śledzi ... ja knury mam głodne , jak im wytłumaczę że miało być 27 a jest 8 ? Może znajomy knur Marko mi pomoże .
Ale przecież każdy tu pisze bzdury, a tylko niektórym wydaje się że one coś znaczą ...wyluzuj gumkę... więcej dystansu ...pozdro dla zawodowych maklerów.
Wystarczy żebyś już nic nie pisał nie pograżaj się, jak kupiłeś akcje siedź cichutko, a jak nie masz to się nie udzielaj tylko przyglądaj grzecznie razem ze swoimi zawodowymi maklerkami
Nie kłócić się! Spokój mi tu!!!:) Każdy chce, żeby szybko urosło. Nie mamy już 20-stu lat, a warto by jeszcze pobalować przed 80-sìątką:), ale rok temu było 2 zł, kończymy na 8,30. Akcjonariusze niejednej spółki marzą o takim wyniku!!! Może w przyszłym roku będzie 15, może 23, może 30, ale kiedy nikt nie wie, no może Panowie maklerzy:)Pozdrawiam Wszystkich z serdecznymi życzeniami na Nowy Rok. Dużo zdrowia przede wszystkim! Kasy nie ma co życzyć, bo jak brakuje, to się trochę zaciśnie pasa i też jakoś leci. Pozdrawiam
Bumech w jeden dzień 30%, a nam to zajęło aż cały miesiąc, więc chyba wolno rośnie? Sam nie wiem, ale nie mam nic przeciwko temu, by to stało się regułą...