• nowe infa Autor: ~kazik [85.222.63.*]
    Notowanie Praw Poboru Akcji Serii F

Zarząd Spółki Virtual Vision S.A. informuje, że w dniu 5 października 2009
    r. Zarząd Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. podjął Uchwałę Nr
    522/2009, na mocy której określono, że 106.000.000 Praw Poboru akcji
    zwykłych na okaziciela serii F spółki Virtual Vision S.A. będzie notowanych
    na rynku NewConnect w dniach od 6 października do 8 października 2009 roku.

Podstawa prawna: §3 ust. 1 Załącznika nr 1 do Uchwały nr 346/2007 Zarządu
    GPW w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r. "Informacje bieżące i okresowe w
    Alternatywnym Systemie Obrotu".
  • Re: nowe infa Autor: ~zaciekawiony [195.205.2.*]
    typ raportu Raport bieżący
    numer 40/2009
    data dodania 2009-10-05 14:42:00
    spółka VIRTUAL VISION SPÓŁKA AKCYJNA

Zawarcie istotnej umowy.

Zarząd Spółki Virtual Vision S.A. informuje, że w dniu 5 października 2009 r. podczas międzynarodowych targów filmowych i telewizyjnych MIPCOM w Cannes, Francja, Spółka podpisała umowę o nabyciu od autora Paula Shiptona praw (primary rights) do realizacji filmu animowanego na podstawie książki BUG MULDOON The garden of fear & Killer in the rain.

Do czasu podpisania umowy przez VIRTUAL VISION SA prawa te posiadała korporacja United Oxford Press. Książki Paula Shiptoma ukazały się w nakładzie setek tysięcy egzemplarzy i ich popularność będzie znacząca dla dystrybucji realizowanego animowanego filmu pod tym samym tytułem.

Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt 2 Załącznika nr 1 do Uchwały Nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".

Osoby reprezentujące spółkę:

* Richard Kunicki - Prezes Zarządu
  • Re: nowe infa Autor: ~Everest [89.75.3.*]
    a mówiłem że będzie zbieg okoliczności!!!! Myśleć!!!!
  • Re: nowe infa Autor: ~444 [82.139.162.*]
    tylko spółki z WIG20 !!! "myśleć" - ewerest też (chociaż w minimalnym stopniu)
    co tylko spółki z Wig20?
    i nie ewerest tylko Everest
    a czytając co wypisujesz, to... myśleć musze nawet za ciebie..
    coś jeszcze?
  • Re: nowe infa Autor: ~egon [83.22.45.*]
    Co jest takie info a kurs ani nie drgnął. jak to realnie wytłumaczyc !!!
    bardzo prosto... ale odpowiedź znajdziesz za dni pare.
  • Re: nowe infa Autor: 09ne4d-02-pkc [83.9.160.*]
    Jak dla mnie , to jest przyszlość w tej spółce, moze nie teraz, zobaczymy co pokaże zbliżająca sie emisja akcji, ale napewno w niedlaekiej przyszlości, 2-4 miesiące wszystko sie wyjasni, i nie ma co ukrywać ze cena jest atrakcyjna, bo jest, społki groszowe dają zarobić, poczekamy na koniec ``hossy`` na ciągłych i powrót graczy na newconnect.

Poniżej link do owego filmu w któego produkcji bedzie pomagał VIV

http://www.youtube.com/watch?v=aEAVJOjj_lA&hl=pl
    piszesz: "powrót graczy na nevvconnect",
    a to może dodaj, kiedy ci gracze wogóle byli na NC ??? bo ich tu nigdy nie było
    do tego przewidujesz koniec hossy za 2 - 4 miesięcy, to z ciebie niezły analityk :))) tyle że wróżący z fusów (a może masz licencję ?)
    Ale nikt z was nie widzi, że spółka dwoi się i troi (o ile te mikroinfa można uznać za przydatne cokolwiek) aby zachować twarz i zamydlić oczy czymkolwiek, to sklecili na poczekaniu jakieć błyskotki ku objeciu emisji.
    ale d.. blada.
    Jutro huragan praw poboru wystawiony po grosiku na sprzedaż i ani drgnie :::))))
    Chyba że Brus Willis opije się sobieskiego i rzuci kasę na wizjona

buahahaaaaaaaaaaaa!!!
    Mechapierdoła jednak jesteś do pługa w sam raz...
    skoro komuś wmawiasz że jest niezłym analitykiem to powiedz mi dziecino skąd ty możesz analityku wiedzieć że się myli?? widocznie jesteś jeszcze większym analitykiem niż wspomniany przez ciebie analityk..
    skoro nie zauważyłeś na NC ruchu to widocznie jesteś ślepcem alboś głuchy jak pień i widzisz tylko co sam chcesz napisać, a to takie smutne... ale jak na tak wybitnego analityka to typowe, i nic więcej spodziewać się nie powinno..
    tak to jest jak się pier...li to samo w kółko bez sensu.. powiedz kiedy ostatnio powiedziałeś coś pozytywnego flustracie?

• Re: nowe infa Autor: ~CCC [87.205.158.*]
    ewerest co z tym bedzie .Ubralem sie po 18 450k nie wiem co robic?
    uśredniaj
    CCC ja w każdym bądź razie na twoim miejscu bym uśredniał oczywiście jeżeli kapitał jest.
  • Re: nowe infa Autor: ~OBIEKTYWNIE [84.10.6.*]
    UŚREDNIAJ I CIERPLIWOŚCI
  • Re: nowe infa Autor: ~hehe [77.255.245.*]
    mam po 2,2zł kupione niedaleko po debiucie
    trzymam
    dla mnie już nieważne czy wzrośnie czy spadnie o 5gr czy 50gr ,
    wnukom przepiszę niech oni czekają aby wyjść po 2,2zł bez straty, hehe
    hehe...przykro mi.
    hehe pokazał co znaczy inwestycja w visiona 2.2 ??? po pierwsze, to na tym poziomie były "sygnałowe' transakcje, a wiec jest mało prawdopodobne abyś kupił a jeszcze bardziej mało prawdopodobne abyś wytrzymał do dzisiejszej ceny i nie padł na serce po drodze. ale co mi tam gdyby te pieniądze włożyć w Millenium albo BZWBK miałbyś i kasę i zysk, a tak trzymasz trochę trocin.

ale mam dla was smutną informację - mój koleś już pozbył się syfa i mnie też tu więcej nie będzie. wrócę jak sie oberwie na 4 grosze i napiszę: " a nie mówiłem??"
    444 nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań. Bye flustracie.
    444 rozumiem że tak bardzo lubisz kumpla że cały czas srałeś na papier żeby sprzedał taniej... takie rozumowanie to jedynie musi być właściwe dla super analityka. Jeszcze raz bye flustracie.
  • Re: nowe infa Autor: ~chlebowski [83.25.167.*]
    co robicie z prawem poboru? sprzedajecie? po ile?
    po 0.01 ???
  • Re: nowe infa Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    Hehehe, uważasz że ktokolwiek to kupi? Już Dwudziestu Pięciu akcjonariuszy spółki na to liczy... ale jak na razie ofert kupna nie stwierdza się.
  • Re: pytanie Autor: ~ktoś [188.33.193.*]
    Czy dobrze to licze ? Jeśli za 4 prawa poboru kupione np. po 0,01/szt mogę poźniej nabyć jedną akcje z nowej emisji po 0,08 to łacznie jedna akcja Visiona bedzie mnie kosztować 0,12 czy to oznacza że nowe świeże akcje są droższe bo lepsze :) ??
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.