Ogólnie to spolka sie rozwija, nie zadłużona, z roku na rok coraz większy przychód i zysk. Ale wiaodmo ze to nie jest to czego wszyscy byśmy chcieli. Rozwija sie i zarabia ale w wolnym tempie. Odpis sobie wisi ale to juz nie przeszkadza bo juz nie ciąża żadne zobowiązania, więc w takim przypadku odpis mozna uznać nawet za plus, gdyż pomniejsza sobie podatek(no ale to tez świadczy o tym ze Rally sie nie zwróciło i spolka fizycznie na tym stracila)
Nie 20 a 25 %, umowa była zmieniona bo dodali multiplayer , tak sobie radzi car dealer Simulator https://steamdb.info/app/2404880/charts/ jakby nie patrzeć car rental będzie w jakimś sensie kontynuacja serii
powaznie? to jak wy analizujecie spolki? car dealer simulator w 8 msc 400 tys sztuk sprzedane same pc , w rok bedzie min 500 tys , wiec jakby car rental spfrzedal zalozmy 200 tys kopi to p2cill ma z tego jakies 2-3 mln zl zysku, a gdzie permafrost, wild west pioners i car crime simulator?? car cental jest mocno promowany na car dealer simulator bo to kolejna czesc serii baza graczy ogromna i na dodatek w car rental simulator ma byc multiplayer to 10 zl za akcje niedlugo nikogo nie zdziwi.
Car rental spisywałem na straty podobne jak Rally, jakos ta gra do mnie nie przemawia, wiec nie interesowałem sie tym za bardzo. Ale permaforst to zupelnie inna bajka