• A TOWARU NIE MA ZA DUŻO! Autor: ~IP [83.26.227.*]
    no i co?
  • Re: A TOWARU NIE MA ZA DUŻO! Autor: ~darek [83.28.206.*]
    po 18,87 oddało 4,5 mln akcji,to oczko wyzej odda kolejne 4,5 mln,dzisiejsze transakje są już księgowane na 26'
  • Re: A TOWARU NIE MA ZA DUŻO! Autor: ~Wieloryb [83.24.146.*]
    bardzo możliwe jednak kolejny ruch Orlenu to może być nie oczko tylko nomen omen oko wyżej, czyli skok jak przy odbiciu yoyo .widdelce same się w rękach będą wykrzywiać.

A poważnie to przy wzroście 7% powyzej szczytu z poprzedniego dnia i 13 proc wyzej niz 2 dni temu wolumen zaledwie ok 60tys to jednak cos pokazuje.

nie zapominaj,że w trakcie trwania zaproszenia przemieliło się miliony akji w widełkach jedynie kilku groszy,to jednoznacznie świadczy jak kurs Energi zalezy tylko i wyłącznie od woli sternika
  • Re: A TOWARU NIE MA ZA DUŻO! Autor: ~IP [83.26.227.*]
    Sternik to już podkulił ogon.
    Zostali świadomi akcjonariusze, którzy oczekują rozliczenia - dyskryminacji i nierównego traktowania akcjonariuszy Energa S.A..
    Nie przystoją na ORŁA w/w czyny, to po prostu haniebne, co się wydarzyło.
    opiłeś się,czy co,przecież jeszcze miesiąc temu pisałeś jaki to Fąfara zły
    Dnia 2025-12-29 o godz. 15:30 ~darek napisał(a):
    > opiłeś się,czy co,przecież jeszcze miesiąc temu pisałeś jaki to Fąfara zły

Ja zdania nie zmieniłem.
    Wg mnie Ireneusz wraz ze Sławomirem przez "ostatnie dwa lata", razem dyskryminowali i nierówno traktowali drobnych akcjonariuszy Energa S.A.. Mam do oby dwóch pretensje.
    Oni wstydu żadnego nie mają, a o moralności z Tobą nie będę dyskutował.
    też uwazam,że wstydu nie mają,tak odciąć kolarzy od akcji,no jak tak można ....;-)
    A jednak był Św. Mikołaj, Gwiazdor, Dziadek Mróz.
    Teraz czekamy na Trzech Króli oraz na ogłoszenie wyroku w sprawie dywidenda 1.
    Przed samym Sylwestrem, też by się przydał jakiś wystrzał!
    to nie Mikołaj, to 4 miejsce na liście bankiera,czyli papier rozgrzany do białości ze względu na nadal olbrzymie niedoszacowanie najlepszej spółki energetycznej w kraju
    Dnia 2025-12-29 o godz. 17:27 ~darek napisał(a):
    > to nie Mikołaj, to 4 miejsce na liście bankiera,czyli papier rozgrzany do białości ze względu na nadal olbrzymie niedoszacowanie najlepszej spółki energetycznej w kraju

JAK NIE JAK TAK.

"to 4 miejsce na liście bankiera" - nieaktualne,
    "czyli papier rozgrzany do białości"?, takich fanatyków jak Ty i ja, aż tak dużo nie ma.
    "nadal olbrzymie niedoszacowanie..." - pełna zgoda.

a o dywidendzie nie wspomniałeś?
[x]
ENERGA 0,32% 18,88 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.