bardzo możliwe jednak kolejny ruch Orlenu to może być nie oczko tylko nomen omen oko wyżej, czyli skok jak przy odbiciu yoyo .widdelce same się w rękach będą wykrzywiać.
A poważnie to przy wzroście 7% powyzej szczytu z poprzedniego dnia i 13 proc wyzej niz 2 dni temu wolumen zaledwie ok 60tys to jednak cos pokazuje.
nie zapominaj,że w trakcie trwania zaproszenia przemieliło się miliony akji w widełkach jedynie kilku groszy,to jednoznacznie świadczy jak kurs Energi zalezy tylko i wyłącznie od woli sternika
Sternik to już podkulił ogon. Zostali świadomi akcjonariusze, którzy oczekują rozliczenia - dyskryminacji i nierównego traktowania akcjonariuszy Energa S.A.. Nie przystoją na ORŁA w/w czyny, to po prostu haniebne, co się wydarzyło.
Dnia 2025-12-29 o godz. 15:30 ~darek napisał(a): > opiłeś się,czy co,przecież jeszcze miesiąc temu pisałeś jaki to Fąfara zły
Ja zdania nie zmieniłem. Wg mnie Ireneusz wraz ze Sławomirem przez "ostatnie dwa lata", razem dyskryminowali i nierówno traktowali drobnych akcjonariuszy Energa S.A.. Mam do oby dwóch pretensje. Oni wstydu żadnego nie mają, a o moralności z Tobą nie będę dyskutował.
A jednak był Św. Mikołaj, Gwiazdor, Dziadek Mróz. Teraz czekamy na Trzech Króli oraz na ogłoszenie wyroku w sprawie dywidenda 1. Przed samym Sylwestrem, też by się przydał jakiś wystrzał!
to nie Mikołaj, to 4 miejsce na liście bankiera,czyli papier rozgrzany do białości ze względu na nadal olbrzymie niedoszacowanie najlepszej spółki energetycznej w kraju
Dnia 2025-12-29 o godz. 17:27 ~darek napisał(a): > to nie Mikołaj, to 4 miejsce na liście bankiera,czyli papier rozgrzany do białości ze względu na nadal olbrzymie niedoszacowanie najlepszej spółki energetycznej w kraju
JAK NIE JAK TAK.
"to 4 miejsce na liście bankiera" - nieaktualne, "czyli papier rozgrzany do białości"?, takich fanatyków jak Ty i ja, aż tak dużo nie ma. "nadal olbrzymie niedoszacowanie..." - pełna zgoda.