• Cisza Autor: ~Spokój [31.60.88.*]
    Niedźwiedź zasnął…
    Kiedy się obudzi zwierzę ?
  • Re: Cisza Autor: ~Odniego [104.28.129.*]
    Niedzwiedz jest bardzo pobudzony jakbyś nie widział i to od roku. Teraz urealnia cenę i wycenę i nie ma absolutnie żadnych przesłanek na zmiane trendu spadkowego. Także
  • Re: Cisza Autor: ~abc [88.156.210.*]
    Dnia 2025-12-29 o godz. 10:41 ~Spokój napisał(a):
    > Niedźwiedź zasnął…
    > > Kiedy się obudzi zwierzę ?

50 gr
  • Re: Cisza Autor: ~Qaz [37.31.152.*]
    Jest opcja że do 10 gr zjedzie
  • Re: Cisza Autor: ~mondry [188.47.102.*]
    Sami specjaliści
  • Re: Cisza Autor: ~Łukasz [37.47.252.*]
    Gdyby nie ileś tam resplitów wcześniej to oni byliby poniżej grosza.. nazwa spółki się zmieniła a zarządzający nie.. to najpierw był jakiś tam nfi, później rubicon, a teraz novavis.. ważne że dla zarządu starcza.. za chwilę znowu będą szukali jakiś strategicznych partnerów, zajmą się czymś innym i jakoś sobie poradzą.. a wam znowu zrobią resplit i z groszówek zrobią kilka zł.. tylko teraz jest polowanie na nowego łosia.. bo jak tak dalej pójdzie to za chwilę zbraknie majątku na pensje.. a tego oni nie chcą.. w tą fotowoltaikę to oni weszli 10 lat za późno.. a ja tu trochę akcji chyba trzymam od 2012 roku... Tak że trochę już wiem na co stać tą kadrę menedzerską.. płacili firmom analitycznym za rekomendacje aby was ubrać moi kochani.. nawet jak jakiś jeden projekt im wypali to i tak wartość księgowa códów nie zrobi..
  • Re: Cisza Autor: ~Ala [188.47.102.*]
    :) dużo masz akcji i jaka średnia?
  • Re: Cisza Autor: ~Łukasz [83.23.151.*]
    Po resplitach to nie dużo.. pierwsze to kupiłem jak karkosik w nich wszedł na tydzień i mieli chyba mikrosferę w Kazachstanie przy jakiś elektrowniach wydobywać.. ale karkosik to tylko na emisji objął jakieś akcje i szybko je wpuścił w rynek a jak widać biznesu nie zrobili.. to wszedłem w to przy jakiś 40 groszach. Potem spadało to dokupowałem.. potem to zastawiłem i tak sobie leży i traci wartość.. Bo w międzyczasie były chyba że dwa resplity.. tak że o średniej cenie to ciężko powiedzieć.. ale z 50 k na tym utopiłem..
  • Re: Cisza Autor: dudurenek [46.205.195.*]
    Też kupowałem od 1,3 do 088 teraz troche drgnęło mam średnia 1,21 zobaczymy jaki kierunek obieże.
[x]
NOVAVISGR -0,32% 0,94 2026-02-17 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.