Jelcz, spółka należąca do Polskiej Grupy Zbrojeniowej, ma odkupić od syndyka pięć hal, tworząc w Raciborzu swój drugi oddział. Planowane jest zatrudnienie początkowo ok. 500 osób
No pisze Wam o Tym od 3 tygodni. Idziemy na 7,20 najpierw. Dzisiaj leszczu zrzucają się z akcji, grube rybki dołącza w styczniu.
Nóżka na nóżkę i czekamy he he he
Dzięki dzięki dzięki, przecież obiecałem ci że będę z tobą jechał i proszę zauważyć iż nie używam tutaj epitetów ogólnie uznawanych za obelżywe , nie tykam rodziny tylko ciebie mój kłapouszku w plamy. Każda twoja wypowiedź i nie będzie konentowana ...chyba że przeprosisz za swoje zachowanie.
No tak, czegoś innego mogłem się spodziewać...jak mawiał Kubuś Puchatek : wy świnie zawsze coś kombinujecie. Zamiast być wdzięczny że któreś święta z kolei nie trafiłeś na stół to jeszcze psioczysz? Wstyd i rozpacz .
nie wolno męczyć zwierząt zamiast jednej rozbrykanej świnki okazało się ze jest ich więcej jak się nauczą zarządzania kryzysowego to nie będą się już tak stresować i urosną grube i okrąglutkie świnki są pożyteczne i po odpowiedniej obróbce cieplnej chrupiące
Ecce Homo ... wiem że tutaj jak i w życiu dużo jest warcholstwa i musimy się temu przecistawiać, ja również mam tu akcje ale do uja nie pieję że jutro będzie po 25 zika ... będzie? super a może mam inne zdanie? A propos świnek , kiedyś w carskiej rosji (celowo z małej litery) mówiło się tak na złote dziesiecioróblówki.
Jakbyś nie miał akcji a chciałbyś kupić taniej ,bo wiesz że papier da sporo zarobić to jakbyś zakłamywal rzeczywistość i szukał naiwnych ? Myślę że tak samo.
Ee, to chyba bardziej chodzi o własne odczucia i przeświadczenia , część mówi że góra a cześć że niekoniecznie i nie tak szybko a ja radzę słuchać tylko siebie.