Zmieniłeś nick? Pewnie tak, bo przecież wstyd się pokazać na forum pod tym samym nickiem, kiedy wszystko poszło odwrotnie niż ty wróżyłeś. Dzisiaj wychodzę ze straty (nie sprzedaję akcji oczywiście), a miałam wisieć na haku lata wedlug ciebie.
Oczywiście poniosłem sromotną porażkę na bumech..
Stawiam na zbrojeniówkę ale tym razem bez bajek i opowieści z mchu i paproci ..
Zainwestowałem w Lubawa dzis
Poczytałem o tym szalonym budżecie na ten rok 2026 to ogromne pieniądze jakich dotąd nie było i tu widzę potencjał !
Lubawa dlatego że zaraz ogłoszą ogromny kontrakt na maskowanie czolgow za 80 mln. Później drony mają być podobnie jak boryszew
Tu naprawdę może być ciekawie..
3maj się boryszewa bo ten rok będzie szalony w kwestii zbrojeń
Widzę ogromny potencjał w spółkach zbrojeniowych
Ps. Powodzenia zycze
Tak czytam o branży zbrojeniowej ilo to kasy w tym roku przeznaczają na zamówienia i wniosek jest tylko jeden
To będzie grane na gepewu w 2026 roku jak nic ! Tu się skupi spekula bo za tym stoją gigantyczne pieniądze jakich nie było dotąd !
Życzę wam moi drodzy dosięgło roku !
Udanych inwestycji e boryszew
Patrząc na okoliczności tu nie może się nie udać !
Fakt że trzeba będzie poczekać do wiosny na większe ruchy ale mimo to na pewno warto..
Jeśli uda mnie się z Lubawa do tego czasu to z pewnością tu przyjdę pohandlować
Tymczasem życzę szampańskiej zabawy w sylwestra
Jadziu tobie szczególnie życzliwie życzę powodzenia !
Dziękuję! Wygląda na to, że twoja Lubawa to był dobry wybór, w dobrym momencie wszedłeś, ale na Boryszewie też będzie się dużo działo w przyszłym roku. Samych sukcesów inwestycyjnych w nowym roku!
Jadziu nie mam bumech ..
Za dużo zdrowia mnie to kosztowało..
Jestem Lubawa i myślę o zremb
by następnie upolować boryszew ale to około mają czerwca gdy coś się tu zacznie dziać realnie..