• Co typujecie na 2026? Autor: ~J-23 [109.243.128.*]
    Ma ktoś coś na oku co cierpi jak HUB-TECH i wystrzeli w 2026?
  • Re: Co typujecie na 2026? Autor: ~byczak [84.40.235.*]
    na krótko w pierwszym kwartale 2026 PXM (wg mnie ok 15), na dłużej też PXM do połowy 2026, a potem napiszę
  • Re: Co typujecie na 2026? Autor: ~Obserwator [46.134.70.*]
    Ja typuję dla Hubtech (nie mam akcji tej spółki, sprzedałem 2,5 roku temu), że tutaj jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie jak się niebo rozpęknie i w Maliniaka coś walnie!
  • Re: Co typujecie na 2026? Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-12-28 o godz. 18:41 ~J-23 napisał(a):
    > Ma ktoś coś na oku co cierpi jak HUB-TECH i wystrzeli w 2026?

Wiele przykładów pewnie można by znaleźć.
    Niektóre z nich to:
    - New Tech Capital (mocno zaniżona kapitalizacja)
    - IDH (zawyżona kapitalizacja, ale możliwości są - niewykluczone, że się rozkręci)
    - Genomtec (tu bardzo wiele a może i wszystko zależy od powodzenia (LUB nie) komercjalizacji produktu)

O każdej spółce można by oczywiście sporo napisać, ale to nie to forum. Jeśli ktoś stwierdzi, że jest zainteresowany którąś z nich, to sobie przecież sprawdzi co i jak.

Uważam, że powyższe spółki mogą być ciekawe na 2026 rok, ale niewykluczone też, że dopiero później będzie (jeśli w ogóle będzie) kulminacja.

Przypominam, że to nie jest żadna rekomendacja a spółki potencjalnie mogą dać duże zyski, ale są wysokiego ryzyka. Przy czym mnie się wydaje, że ułożyłem je od najniższego ryzyka do najwyższego. Mimo, że Genomtec jest na GPW a IDH na NewConnect. NTC jest na głównym rynku (jak Genomtec).

Pozdrawiam, spokojnego (i z głową) inwestowania życzę !

P.S. Nie idźcie drogą maliniaka - jemu nerwy puszczają.
  • Re: Co typujecie na 2026? Autor: ~xyz [3.75.141.*]
    Dla mnie również Polimex
  • Re: Co typujecie na 2026? Autor: ~aha [109.243.69.*]
    ...co ten prostaczek wystawiający 51000 akcji po 0,23 zł chce osiągną w XXI wieku...?...wystraszyć?...śmieszne i żenujące!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.102.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co typujecie na 2026? Autor: ~Spokojnyoswoje [176.106.34.*]
    Ja wierzę w Hubcia, ale mam też SFD, bo budują obok mnie potężną halę produkcyjną i dobrze znam temat. Nie rekomenduję, ale możecie się temu przyjrzeć. Pozdrawiam i życzę nam dużo sukcesów.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.113.6.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co typujecie na 2026? Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    Hubtech, Corey i petarda IMMG - jest już nowy inwestor - Hannover z 2 mln akcji info za kilka dni się uprawomocni postanowienie.

a potem co 20 dni przez 1,5 roku info o zakupie BTC :) łącznie 0,5 MLD wpakują by to zamienić na 5 mln nowych akcji. wycena 100 zł to bedzie mało jak jeszcze BTC strzeli do 200- 300 tyś USD.

na razie wycena IMMG to 6 mln PLN :) radzę szybko wskakiwać bo akcji coraz mniej
  • Re: Co typujecie na 2026? Autor: ~Gregor [37.31.52.*]
    z rynku new connect Hubtech jest najbardziej niedowartosciowana spolka o dochodach netto rzedu 10 mln zl potencjal tutaj ogromny
[x]
HUBTECH 0,89% 0,23 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.