• pytanie do ekspertow Autor: ~laikleszczpyta [194.88.96.*]
    mam spolke na newconnect.

dodrukowalem akcji biednej ulicy, mam 9 mln złotych jak te pieniadze odzyskac?

zwrocila sie do mnie firma zawadzki, zeby dac jej pozyczke 2,5 mln i powiedzieli ze za darmo dadza mi akcje swoje i zloza dokumenty na debiut gieldowy.

jestem tez prezesem swojej spolki, mam konflikt interesow, poniewaz pobieram pensje w swojej spolce i bede w zawadzki i mam akcje obu spolek, a moje podmioty i moja fundacja rodzinna bedzie pobierac odsetki i zyski.
    nie chce informowac o tym knf, bo sie zorientuja a ulica mnie by zlinczowala jakby sie dowiedziala ze tak drenuje .... milisystem

ale na swieta potrzebne mi bylo 6 mln zloty h do podzialu z kolega takim starszym niedoleznym, on sie nawet nie orientuje jak go trzepie z hajsu od lat.

myslicie ze mnie zlapią? nie jestem BARTKIEM!!!!

TYLKO MERYTORYCZNE KOMENTARZE!!!!
  • Re: pytanie do ekspertow Autor: ~TomaszN [188.167.250.*]
    Jestes jednym z tych którzy kupią akcje od przestraszonej ulicy, naginasz, trujesz forum żeby tylko tobie sprzedał z desperacji. Do 23 grudnia słabo oddali bo nie każdy sprzeda za 0,3 groszy jak został powieszony 1,3-1,8 zł.
    Szukasz zdesperowanych więc życzę powodzenia a niebawem informacje więc pisząc nie zarobisz. Peron jest twój.
[x]
MILISYS 0,00% 0,31 2026-04-02 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.