23.12 wziałem CCC pod trzy cienie na dziennym utworzone powyzej 115 pln. Spadło od 247, close było 166,7 mamy ciekawą próbe tworzenia dna i zmiany trendu, akcja trwa od ponad dwóch tygodni i może do NWZA 15 stycznia wycisną teraz w górę bo akcje mogą by blokowane
Obserwuję CCC i skrajne opinie widzę są. Jedni mówią, że góra, inni, że dół jeszcze i to mocny. Ja już nie mam środków, bo dokupiłem Brasa. i tu czekam na zarobek to ślubne CCC. Ja typuję HUB-TECH i POLIMEX.
HUB-TECH szoruje od lat po dnie, spółka skrajnie zdolowana. Wyskoczy wg mnie bardzo mocno, pytanie tylko czy już w 2026, oby tak, bo już czekam kilka lat z niezłym minusem.
POLIMEX wiadomo, energetyka, atom. Dla mnie Polimex poleci w górę razy 2 w 2026 minimum.
Ps. gaz już będzie spowrotem dobrym i ekologicznym paliwem (Niemcy budują do 70 ciu elektrowni gazowych do chyba 2030 roku)
Marek domek odpowiedział, że typuje tylko Bras i pojawiły się same zielone łapki. To może dajcie cynk jaki kurs do sprzedaży jest dla Was akceptowalny, możliwy i zyskowny na tyle, że będziecie happy, bardzo, bardzo happy.
Będę skromny ale 2zlote to cena dla tych co chcą szybko zarobić a ja przy 5zloty to się dopiero zacznę zastanawiać. Zaraz będzie że marzyciel a ja to olewam bo wiem że będzie bardzo super.
Dwa złote to już byłoby super. Z tego co pisał vklf to wisimy nadal na fixach. Stad pytanie, czy na fixach kurs może osiągać duże wzrosty przy dużych obrotach?. Ma ktoś takie doświadczenia z jakąś spółką?
Podobnie może być na Fotovolt.. Cos. Tam się świeci od dawna małe obroty na spadkach duze na skupię I czekanie I tak może być ponownie, warto obserwować. Idealny FF w przedziale 15-25 % aby powoli zbierając wynieść kurs wysoko. Dodatkowo mało akcji w obiegu. Co sądzicie?
Ja kiedyś na podstawie komunikatów o zmianach stanu posiadania z 2021 roku doszedłem do zaskakującego wniosku, że są podprogowi posiadający akcje serii niedopuszczonej do obrotu i faktyczny free float jest niższy niż by wynikało z prostego zsumowania akcji Krzyżanowskiej. Trzeba to jeszcze raz przeliczyć bo to ciekawy temat.
vklf ja powiem tak 4 takich jak ja i już mamy reprezentację do stowarzyszenia, no chyba ze trzeba 10? może warto coś takiego utworzyć? Powiedz mi vklf jak podchodzisz do treści Juliusza Cezara? Już raz Fotovolt dał dobrze zarobić.