• Na cohones... Autor: ~Hak [77.111.245.*]
    ... niejaki mosfet7 pisze jak sztucznie podbić ocenę Hyta na steam, wedle jego wyliczeń wystarczy kupić sto sztuk (15tys zł) i to wywinduje oceny na 70% Czy ubrańcy są do tego zdolni? Nie wiem, choć się domyślam.
  • Re: Na cohones... Autor: ~gosia [185.241.214.*]
    wisząc wbitym na hak każdy jest zdesperowany, będą się imać różnych sztuczek, opowieści z Narnii cuda na kiju bajki i farmazony będą na porządku dziennym,dziwisz się im? ,bo ja nie zrobią wszystko żeby zejść z haka co według mnie jest nierealne bo nikt nie jest aż tak naiwny
  • Re: Na cohones... Autor: ~Wyga [164.39.227.*]
    Nie musza nic robic, zeby pchac oceny na 70% przed premiera. Marketing zacznie sie rozkrecac niedlugo po emisji, wiec zdazy dojsc do 70% przed premiera.
  • Re: Na cohones... Autor: ~były-posiadacz [131.196.253.*]
    są zdolni,ja ubrany też dałem kasę na zrzutkę na kicksterze i pewnie wielu też dało żeby był rozdźwięk pozytywny że uzbierali przed czasem,w dużej mierze spowodowało to że zdążyłem uciec i sprzedałem bez straty,powiem szczerze że przeczuwałem że to tak się skończy nie posiadam i nie mam zamiaru posiadać tych akcji napisałem tylko z sentymentu ,wyleczyłem w inwestowanie w to coś
  • Re: Na cohones... Autor: ~Wyga [164.39.227.*]
    Nie zamierzales tez posiadac po 5 tuz przed skokiem na 10? Dziwne.
[x]
FARM51 2,92% 4,94 2026-01-02 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.