Pod koniec sesji wziałem akcji Cyfrowego Polsatu za 450 tys. zlotych. Shorty według musza odkupic prawie
11 00 000 szt. akcji wartych setki milionow zł, z tego co kojarze. Czuje, ze już w następnym tygodniu nareszcie stane się bogaty dzięki tej spolce! :)
Solosz przegrał, a to jest mocny sygnał kupna na Cyfrowym Polsacie. Ja myślę, że możemy tu mieć rajd +200%/+300%. Też za wszystko się pakowałem dzień przed wigilią. Jestem spokojny o duże pieniądze z inwestycji w CPS.
Wszyscy rzucili się we wtorek na Cyfrowy Polsat. NN zmniejszył zaangażowanie w Cyfrowy Polsat z 5%, do 4,99% możliwe, że dla zmyłki. A za chwilę może się okazać, że zakupią nawet 10 % Cyfrowego Polsatu. I nagle może być zaangażowanie 14,99%. We wtorek liczę na podwójne górne widły.
Bank staropolski, elektrim zepak cyfrowy Polsat z 35 zł, Midas.. czy ktoś jeszcze wierzy że ta działalność ma prowadzić do jakichkolwiek zysków akcjonariuszy mniejszościowych?
Cyfrowy Polsat to wielka machina biznesowa. W następnym tygodniu może być 100 procentowy wzrost na papierze. Czuję, że mając akcje spółki śpię na pieniądzach.
100-120 PLN to dobry kierunek jazdy. Jakby nie było ograniczeń prędkości ruchu (działalność animatora rynku, widłowego), to moglibyśmy dobić do takich wartości w ciągu 2-3 dni.
Może szybko dojść do 30 PLN. Potem może być lekka korekta. Po korekcie może być podróż w kierunku 50-80 PLN. Na tych poziomach może być lekka konsolidacja. I potem może być szybkie wybicie na 100-120 PLN. A dalej to się zobaczy. Co o tym sądzicie? Tak przynajmniej ja to widzę.