A ty co wróżbita Maciej myślałem że odnośnie giełdy to niewielu wie dokąd podaży. Pamiętam rok 2007 jaki to zyski miały mieć firmy budowlane związane z euro 2012 .Wyceny były kosmiczne a trole pisały że będą jeszcze wyższe. A prawda była brutalna wiele z nich nie przeżyło do euro a reszta posiadała o kilkadziesiąt %
Nie wiem kim jesteś być może masz jakieś informacje poufne że wiesz że to wszystko idzie do piachu. Ciekawe jest tylko to co ty tu robisz
No to na co marnujesz tu swój cenny czas. Jest wiele super spółek na których powinieneś wiedzieć które porosły po setki % i mają potencjał a siedzisz na wydmuszce co spadła od szczytu o 99,9
I gdzie tu logika
Przecież większość tu osób nawet nie wie że jest takie oświadczenie:-). Nie mówić już co ono zawiera. Klapki na oczy bo "perełka" ma niskie wskaźniki i trzeba brać.. Okazja życia:-). Jeszcze do tego dochodzą urojenia o jakieś spółdzielni:-)
Poczekaj do końca 2026 roku. Najpóźniej do końca pierwszego kwartału 2027 mają złożyć wniosek do sądu o zmianę układu. Zgodnie z oświadczeniem nadzorcy wszystko co zostanie ma iść do wierzycieli. Możesz zaklinać rzeczywistość i czekać :-). Ciekawy jestem tylko co powiesz jak wystąpią o zmianę układu, czy wtedy też będziesz pisał o 200 mln. :-)
Bo handluje sam ze soba i swoimi fizami, codziennie po kilkaset tys. Rozkladaja codziennie po 120-150 tys sztuk akcji na arkuszach po obu stronach i jada w dol po 1-2 gr od 2 mies.
XYZ vel Marian vel don Pedro i spolka: przestancie makaron nawijac. Widac po obrotach i arkuszu ile pary idzie w dolowanie kursu. Dzien w dzien. Quercus musi spac spokojnie zeby mu nie wypominali tych prowizji co Getback mu odpalal za kupowanie obligacji do funduszy. Wiec zbija kurs zeby ukryc ze te 200 m co zostanie po ukladzie wyjma z Abrisem i nadzorca na ‘zmiane
Ukladu’.
Ostatnie info ze spółki to miesiąc.Od tamtej pory nie ma nic a smieciami się wymieniaja jak talala juz poszlo parę milonów sztuk. Marian zaraz napisze że to ulica dobiera bo tanio . Ostatnio czytałem na stooq pl ,ze knf dobrał się do kogoś kto robił transakcję z paru kont. Robił w wała innych uczestników rynku ze inwetorzy byli oszukani co do popytu i podaży Normalnie myslałem ,że spadne z krzesła ze śmiechu. Przeciez takie zagrywki to standard na bananie.a to dzis tutaj to co to było hahaha
do tego to nawet nie potrzeba kilku kont, kupno i sprzedaz z tego samego konta i powinny isc jako osobne zlecenia i zostana zrealizowane. tylko trzeba miec troche wolnej gotowki na koncie zbey to zrealizowac.
tak jak mowisz, standard. to sie sherlocki popisaly