• Malina nie może przeżyć, że poszło grosza hakiem :D Autor: ~Roz [83.7.242.*]
    Malina, żeby ci żyłka nie pękła w święta z tego powodu. :D
  • Re: Malina nie może przeżyć, że poszło grosza hakiem :D Autor: ~Jaminadze [31.0.94.*]
    Myślę że ten niespodziewany wyskok tego truchła może być spowodowany otrzymaniem przepustki na święta ..... hłe hłe
  • Re: Malina nie może przeżyć, że poszło grosza hakiem :D Autor: ~Marek [5.173.170.*]
    Roz znowu zepchnąłeś merytoryczne posty niżej, bo albo podbijasz, albo zakładasz wątki, żeby się sprzeczać z gościem, który nigdy nic merytorycznie nie napisał. Nie wiem, czy z nim pracujesz, czy go jakoś wielbisz, ale robisz najwyraźniej dla niego albo z nim. Szkoda. Wesołych Świąt.
  • Re: Malina nie może przeżyć, że poszło grosza hakiem :D Autor: ~Roz [83.7.242.*]
    No to Marek ile w miesiącu grudniu założyłem nowych wątków? Bo ja się popatrzyłem i mi wyszło, że 3. Dwa 23 i jeden 24 w których robię sobie z niego jaja. Pewnie we listopadzie było podobnie. A ty do mnie piszesz, że znów spycham merytoryczne wątki i pewnie z nim współpracuje. :D Fakt czasem odpowiadam na te jego wypociny, żeby mu przypominać jak to np. straszył ludzi 0,19 w 2024, a potem z poziomu około 0,23 poszło na około 0,40 w krótki czas. Ale to ma znaczyć, że z nim współpracuje? Czy ty się dobrze czułeś przed świętami? Równie dobrze mógłbym napisać, że może ty z nim współpracujesz, bo zamiast podbijać merytoryczne wątki to podbijasz mój jeszcze mnie oskarżając i muszę się do tego odnosić i dalej podbijać. A na Maliniaka nie ma rady nawet jak mu nikt z jego oponentów nie podbije to sobie sam podbije albo Kamikadze mi przytaknie jako obecnie Jami czy jakiś Bublozaur. Czy Luj albo jakiś inny jego przytakiwacz.
  • Re: Malina nie może przeżyć, że poszło grosza hakiem :D Autor: ~chamcynik [84.40.235.*]
    tak naprawdę to wszyscy jesteście dramaty z tych nowych nadpobudzonych i przeimpulsowanych pokoleń.
    Ale OK, na pewno zarabiacie w juch siana i w ten sposób budujecie mi 5 cyfrówkę w emerce. Thx and prosperous New 26
  • Przepustki się kończą Autor: ~Bulbozaur [31.0.74.*]
    Od poniedziałku soczysta czerwień
  • Re: Przepustki się kończą Autor: ~quest [87.101.44.*]
    pytanie egzystencjalne - co to zmieni w twoim życiu jeśli bedzie ? zadowolenie życiowe, wiecej złotówek na koncie od sponsora, satysfakcja że ludzie się nie bogacą, zwykła twoja złośliwość i nie życzliwość wobec innych ? ja w każdym razie życzę ci zebys sie w końcu uwolnił od tej zazdrości i zawiści i od tego forum :) pozdro
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [169.197.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Przepustki się kończą Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-12-27 o godz. 09:08 ~quest napisał(a):
    > pytanie egzystencjalne - co to zmieni w twoim życiu jeśli będzie ? zadowolenie życiowe, więcej złotówek na koncie od sponsora, satysfakcja że ludzie się nie bogacą, zwykła twoja złośliwość i nie życzliwość wobec innych ? ja w każdym razie życzę ci żebyś się w końcu uwolnił od tej zazdrości i zawiści i od tego forum :) pozdro

No właśnie, dobrze napisane.

Ci ludzie (maliniak, bulbo itp) to może nawet nijak tych świąt nie przeżyli.
    Trudno wyobrazić sobie, żeby mieli komu choćby prezenty kupić.
    Za to strasznie kłuje ich w serce, że kupujemy akcje Hub.Tech (akcje innych spółek też kupujemy - no i sprzedajemy).
    No coś podobnego ! :-)
  • Re: Przepustki się kończą Autor: rcicho [87.248.65.*]
    Bulbozaur żebyś się mocno nie zdziwił.
[x]
HUBTECH 6,28% 0,25 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.