Ale cię znowu przycisnęło frajerze, jeszcze skupić nie zdążyłeś (oczywiście to farmazon że cokolwiek sprzedałeś) a już naganiasz. Short niczego nie odkupi, konsorcjum rozwiązane, jeden warsztacik ślusarski produkujący proste elementy metalowe musi wyżywić całą spółkę. A branża metalowa w kryzysie. Do tego znowu podwyżki cen energii. Czarne chmury nad tobą.
No i właśnie o to chodziło, powrócili do starej działalności CSY, kiedy kurs był na poziomie 4pln. Tyle, że mają kilka inwestycji, zmodernizowany park maszynowy, odchudzona załogę i kilka baniek ja koncie że sprzedaży składników oze.
A teraz idź po świętować, napij się landrynkowych shotów i przegryź zamulonego karpia z wiejskich okolicznych sadzawek :):)
Dnia 2025-12-23 o godz. 23:09 vincent_v napisał(a): > No i właśnie o to chodziło, powrócili do starej działalności CSY, kiedy kurs był na poziomie 4pln. Tyle, że mają kilka inwestycji, zmodernizowany park maszynowy, odchudzona załogę i kilka baniek ja koncie że sprzedaży składników oze. > > A teraz idź po świętować, napij się landrynkowych shotów i przegryź zamulonego karpia z wiejskich okolicznych sadzawek :):)
Przecież jeszcze nie tak dawno twierdziłeś że niczego nie posprzedawali. Kilka baniek to oni rozpuścili po sprzedaży solarinova na Pure Energy jak się skończyło to wiesz. Fundamentalnie to przychody jak sklep osiedlowy a technicznie to masz tutaj spekułę która cię tak przeczołgała że do teraz wyjesz. W październiku twierdziłeś że to jest gniot teraz znowu wracasz do starej śpiewki mimo że od tamtego czasu spadło o 30% ha ha ha. Mam tylko nadzieję że w nadchodzącym roku nie upadną a ty wraz z nimi bo nie będziemy się mieli z czego śmiać.
Dlatego cieszę się, że wyszedłem z tego jak było powyżej złotówki za akcje. Teraz to bajecznie i fundamentalnie cudownie będzie czekać do tego pułapu latami, jeśli w ogóle...
Taa? Dobrze, że dopłacać nie będę, haha
Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Nawóz giełdowy co to kupuje za złotówki a oddaje za grosze zawsze potrzebny:)
Dnia 2025-12-26 o godz. 20:46 vincent_v napisał(a): > Taa? Dobrze, że dopłacać nie będę, haha > > Dziękujemy i zapraszamy ponownie. Nawóz giełdowy co to kupuje za złotówki a oddaje za grosze zawsze potrzebny:)
Kupiłeś za 6 zł oddałeś za 60 groszy dobrze że przynajmniej zdajesz sobie sprawę z tego kim jesteś nawozie giełdowy, bez ciebie nie było by giełdy dziękujemy.
Dnia 2026-03-28 o godz. 09:26 ~inwestor napisał(a): > będziecie jeszcze kupować na wyścigi jeszcze chwilka
Tak tak oze, tak jak short kupował od ciebie za 20 zł. Jak tam średnia dalej 0,75 czy teraz już jakieś 0,39? Jaki ten warsztacik ślusarski całkowicie zniewolony przez spekułę ma perspektywy :) Ubrali cię na 4 zł i nigdy z tego bez straty nie zejdziesz.