'Pierwsze wrażenia z gry na początku 2025 roku były mizerne, kiepski stan techniczny, kiepska grywalność. Dołączyłem po aktualizacji 06 i jestem zaskoczony. Gra chodzi o niebo lepiej. Nie tylko mogę osiągnąć 60fps co było nie możliwe w przypadku pierwszej edycji, ale teraz mogę nawet osiągnąć 120fps. Delikatne przycinki wczytywania czasem są, ale nie co jeden lub dwa kroki. Taka specyfikacja tego silnika, rzadko kto da radę coś z tym zrobić na dużych mapach. Rozgrywka zmieniła się, teraz nawet przypomina Fallout 4, albo po prostu, jest to dobry looter-shooter, ok? Na plus elementy horroru i stalkerskiej zony. To nie jest stalker, nie porównujcie tych gier ze sobą, są tylko pewne podobne elementy. Jeszcze będzie jedna aktualizacja i gra wyjdzie z wczesnego dostępu. Polecam jeśli ktoś lubi looter-shootery.'
Na starcie pacza 05 bylo 404 pozytywy i 226 negatywow.
Na starcie pacza 06 bylo 430 pozytywow i 229 negatywow.
Obecnie 436 pozytywow i 228 negatywow.
Od pacza 06 przybylo 6 pozytywow i ubyl jeden negatyw.
Od pacza 05 przybylo 32 pozytywy i 2 negatywy. 32 podzielic przez 34 daje 94%. Kazdy stejn to widzi i spac nie moze bo wie co bedzie kiedy gra tej wielkosci z takimi ocenami dostnie odpkwiedni marketing.
Zawsze robie dokladna analize zanim zaangazuje wieksze srodki. Widze ze po moim wczorajszym wpisie ktos zmienil negatywa na pozytywa wiec od pacza 5 mamy 33 pozytywy i jeden negatyw co daje 97%
Przez tydzien po paczu 6 same pozytywy i zmiany starych negatywow na pozytywy a potem nagle seria 7 negatywow z podejzanych kont o agresywnych komentarzach jak na bankierze albo po rosyjsku. Tu mnie juz nic nie zdziwi.
Dlaczego ubrancy czekali z wystawieniem tych pozytywow do megapacza 3 potem po megapaczu 4 przestali je wystawiac i znowu zaczeli po megapaczu 5?
Nie wolisz isc gdzies gdzie mozesz zarobic? Chyba ze to dla ciebie rozrywka bo na inna cie nie stac?
Oczekujesz jakiejś logiki od tutejszych ubrańców? XD Swoja droga liczba ocen jest tak żałośnie niska że doszukiwanie się tam jakichś stałych wzorców to już niezły odpał.