tak na szybciutko opis zaciągnięty z sieci : Case study DataWalka opisujące, jak ich platforma analityczna pozwoliła dużej firmie rozwiązać skomplikowaną sprawę fraudu na 5,7 mln USD w około dwie godziny, mimo że zespół śledczy przez cztery tygodnie nie mógł jej ruszyć klasycznymi narzędziami
Ederson, spójrz na wykres z ostatniego półrocza, cały czas spadek od lokalnego szczytu na początku lipca do połowy grudnia. Nie widzę podbicia ceny pod to Case Study o którym pisze Dw11
No to co, twierdzicie, że prezes robił w kulki rynek? Przede wszystkim ten case study byłby grzany w socialach spółki, szczególnie po szumnych zapowiedziach ze strony prezesa. Widzę, że pojawiła się nowa fala naganiaczy na wzrosty za wszelką cenę. Uważam, że ten case to nie jest to o czym mówił na konferencjach prezes.
Ederson, jeśli ten case to nie jest to o czym mówił na konferencjach prezes, to tym lepiej dla kursu, bo to oznacza że za chwilę pojawi sie ESPI o nowym case study, a to zapewne pociągnie kurs jeszcze wyżej. Tutaj nikt nie nagania, jest luźna rozmowa i wymiana spostrzeżeń, a Dw11 pisze konkretnie. Jeśli chcesz zobaczyć jak wygląda naganianie, to wejdź na forum Bumech.
O to mi chodzi właśnie,jestem z Datawalk od 3 lat i przez ten czas nie zauważyłem żeby taki case wyszedł z jakimś rozgłosem.A wydaje mi się że jest czyn godny uwagi i mam nadzieję że ładnie to teraz zaraportują i możliwe że 2026 nowe ath,oczywiście po umowie enterpreiss oraz rozbudowa współpraca z MON