• i jak tam pereuka ej aj? Autor: ~dinek [89.71.194.*]
    i jak sie czujecie inwestorzy? fajny prezent od mikolaja?

dawno pisalem o tych bajkopisarzach
  • Re: i jak tam pereuka ej aj? Autor: ~Rts [78.30.97.*]
    Ja osobiście bardzo dziękuję :D, lepszego prezentu w tym roku sobie nie wyobrażałem :D
  • Re: i jak tam pereuka ej aj? Autor: ~Rts [46.112.69.*]
    Dzisiaj według mnie dopełnił się minimalny ( nie mylić z dopuszczalnym :D) formalny zakres spadków. Równocześnie przetestowaliśmy średnia 200tke na tygodniówce, dołek fali c w korekcie poprzedniej fali wzrostowej abc trwającej od stycznia 2025 również dzisiaj osiągnął poziom poniżej fali a. Oraz korekta abc jeśli się dzisiaj zakończy zniosła 50% ruchu wzrostowego z lat wrzesień 2022- styczeń 2025. Jeśli ma być dobrze, to gdzieś dzisiaj powinniśmy blisko dna :D a jeśli nie to dokupi się niżej :D. Pięknych Świąt i jeszcze raz dziękuję, że mogłem dzisiaj dobrać trochę prezentów.
  • Re: i jak tam pereuka ej aj? Autor: ~Rts [46.112.69.*]
    A i wszelkie dywagacje co by zrobić żeby zainteresować inwestorów żeby zainwestowali w login trade mnie osobiście rozbawiają.
    Kto się trochę zna na ai nie zainwestuje w lgt, nikt normalny przy takiej płynności też tego nie zrobi :D, chyba że emisja dla jakiegoś grubasa ( minus, rozwodni kapitał). Ja tutaj jestem tylko z powodu wykresu który jest dla mnie longterm po prostu piękny. Login trade to jedna z tych spółek która jeśli zostanie zauważona to dopiero po wynikach które zaskoczą większość i będzie szansa na ich wzrost dynamiki r/r. Realizacji planów związanych z zingflow. Agencja PR dla ubogich też nic nie da bo krąży wokół wąskiego kręgu inwestorów. W ciągu tego roku dokupiłem w sumie ponad 30k lgt ( jutro pewnie też trochę wpadnie jeśli będzie okazja), gdyby każdy z tutaj piszących kupił chociaż ułamek z tego to bylibyśmy gdzie indziej. Lepiej jednak zastanawiać się dlaczego jest źle i drapać się po głowie.
  • Re: i jak tam pereuka ej aj? Autor: ~Max [91.102.183.*]
    Głos rozsądku
  • Re: i jak tam pereuka ej aj? Autor: ~Max [91.102.183.*]
    Tu niestety myslenie inwestorów, wieczne czekanie na coś, brak wiary w AI jest kotwicą. Szkoda.
  • Re: i jak tam pereuka ej aj? Autor: ~Dinek [31.61.178.*]
    Dobieraj dalej dobieraj haha
[x]
LGTRADE -2,34% 2,50 2026-03-12 15:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.