• wyleszczone Autor: ~bordo [37.31.63.*]
    Czas zmiany kierunku
  • Re: wyleszczone Autor: ~Natan [109.173.155.*]
    Jak juz to dopiero od jutra...
  • Re: wyleszczone Autor: ~Leonardio [37.30.44.*]
    Już ruszyło na 100zl no może bankructwo tu nikt nie straci zarząd chyba nie ma akcji p.sukacz też tylko naiwna ulica ?
  • Re: wyleszczone Autor: ~Amy [37.30.56.*]
    Leonardo rozumiem że to ty tak bardzo chcesz kupić poniżej 0,9 … Hmm Polityczny zniknął jest Leonardo?
    Nowoczesne zarządzanie żadnego akcjonariusza ff 100 % ulica .prezes I rada nadzorcza żadnego pracownika może jeden na pół etatu nowoczesność w domu i zagrodzie ale kasy też nie ma może lew z kajmanow wielkich coś da?
  • Re: wyleszczone Autor: ~Polityczny [31.61.190.*]
    Nigdzie nie zniknąłem ale miło że się martwisz naiwna ulico hahahaha
    Czekam spokojnie na rozwój sytuacji chcąc się pozbyć 30k akcji tego gniota :)
    Daj mi naiwna ulico możliwość podbijając kurs bo wiadomo - będzie tu 100 PLN za akcje hahahahaha
    Tylko dzięki prezesowi i zarządowi + p.sukadz mam stopę zwrotu za 25 'uwaga -80% wiedzą co robią nowe rozdanie .
  • Re: wyleszczone Autor: ~Amy [37.30.56.*]
    Och ach uderz w stół a … Leonardo śmieje się … :-)
    Prośba od Bankiera żebyście nie pisali z jednej klawiatury :-)
    Ale to dobrze że jesteś,a wywołany i szybka odpowiedź, znakomicie wróży o spółce…
  • Re: wyleszczone Autor: ~Polityczny [31.61.190.*]
    Hahaha ileż to takich marzycieli jak ty ta spółka już pogrążyła :)
    Ale wierz dalej w 10-20-50 a nawet 100 PLN
    Dla mnie jak naiwniacy wyciągnięcie kurs na 1.3-1.4 PLN wystarczy abym wyszedł zarobiony :)

No co naiwna ulico ?? Nie dacie rady tak malutko podbić skoro tutaj takie złote góry czekają ?? :D
    Prezes z zarządem i p.sukaczem zrobili ci wigilię ości z ryby such Chleb i na zachętę łuski z karpia na szczęście tylko nie na tym gniocie.stopa zwrotu z inwestycji w immgames 90% umoczonych na kursie mniej lub więcej.
    Śmieją się z patrowicza tylko tam 4 dni notowań 80% zysku tu możliwe bankructwo? Taka mała różnica.
  • Re: wyleszczone Autor: ~Rades [172.225.41.*]
    Tu masz najważniejsze informacje na obecną chwilę i przestań kłamać!

https://rar.ms.gov.pl/rar/dane-sprawy/V0EuWElJSSBOcy1SZWouS1JTIDcwNTAzLzI1Lzc3NA==?strona=1
    Jak pisałem że p.sukacz wywali w szystkie akcje swoje to też kłamałem poczytaj wpisy kartoflu.
[x]
IMMGAMES -0,26% 0,78 2026-05-20 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.