• Prośba do Prezesa Autor: ~Borcuch [83.175.179.*]
    Panie Prezesie, jestem akcjonariuszem spółki od ponad półtora roku, bardzo wierzę w Wasze rozwiązania, natomiast po zmianach w Zarządzie, nie miałem okazji Pana dłużej posłuchać, a co za tym idzie poznać. Jestem bardzo ciekawy Pańskiego spojrzenia na kierunek i możliwości Medicalgorithmics na najbliższy rok i kolejne. Czy mógłby Pan „zaczepić” np. na X-ie Marcina Podlackiego i opowiedzieć o spółce w trochę dłuższym formacie na YT? Myślę, że wielu akcjonariuszy chciałoby usłyszeć Pana pomysł na rozwój Medicalgorithmics w formacie wideo. Pozdrawiam
  • Re: Prośba do Prezesa Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    To ja już Ci odpowiadam w imieniu prezesa. Rynek jest warty miliardy dolarów, MDG powinien być wyceniany na miliardy PLN, a oni chcą wyjść na 0+, żeby móc spłacać z jednej kieszeni do drugiej zaciągnięte pożyczki wraz z lichwiarskim procentem. Dziękuję. Można się rozejść.
  • Re: Prośba do Prezesa Autor: ~Algorytmik [217.119.71.*]
    Kris się bardzo ożywił na X. Nawet podał mój wpis z bankiera :-) (czyli też tu zagląda). Bądźmy dobrej myśli, bo wygląda, że bardzo chcą się wreszcie czymś konkretnym pochwalić.
  • Re: Prośba do Prezesa Autor: ~Borcuch [188.146.4.*]
    Dzięki Prezesie! Czekam na wywiad!
[x]
MEDICALG -1,26% 27,40 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.