Jak by słuchać maskrachi to Celina jutro powinna się zamknąć i wszyscy iść na bezrobocie bo ich produkcja i badania są nic nie warte.a ona istnieje i nawet dostaje graty i pieniądze od banku europejskiego-pozyjemy zobaczymy ja ma średnia 18 zł i dobieram a jak spadnie poniżej 18 zł to będę dobieram jeszcze więcej choć obrot jest malutki narazie
Ale czemu wkładasz mi cudze słowa w usta? Czy kiedykolwiek napisałem że Celina jest warta 0? NIE, BA PISALEM ZE generyki uzasadniają jakaś wycenę 300 mln, a reszta to innowacja, która w mojej ocenie jest zwyczajnie stanowczo zawyżona i dlatego ta spółka jest przewartościowania. Zobacz ile pure biologics dostał grantów, jakie miał mieć rekomendacje nawet 120 zł a Tera mają esmije ratunkowe i cenę 3 zł.
Pure nie ma i nie rozwija generyków nie buduje nowych zakładów i ma xlecen na badania i produkcję od innych firm farmaceutycznych celina ma trzy filary 1 -produkcja leków 2- usługi na zlecenie 3 .inowacja cząsteczki nowe leki.To ogromną róznica
Po 1sze nie masz pojęcia o patentach a się madrujesz, nie sprostowałes tematu i unikasz go jak ognia, po 2 wkładasz mi słowa których nie powiedziałem i również się do tego nie odnosisz,możesz dzieciaczku przeprosić za chociaż jedną z tych rzeczy ?
OK MOZE ZA BARDZO TRAKTUJE Użytkowników forum poważnie, następnym razem będę pisał jak na polskim w gimnazjum przy rozprawce, że TO ZE SPOLKJ OTRZYMUJĄ GRANTY NIE HZASADNIA TEGO ZE SA POWAZNE PRZYKŁADOWO PURE BIOLOGICS... To że wziąłem spółkę biotech nie znaczy nic mogłem podać z innej branży ale rozumiem że już jesteście przemęczeni Celina ok ale zacznijcie myśleć