• Meta Horizon+ Autor: ~Mmnb [37.31.25.*]
    Green hello wypływa na szerokie wody!!!!
  • Re: Meta Horizon+ Autor: ~012026 [37.30.56.*]
    W końcu mocne, cenotwórcze info dające konkretny zastrzyk gotówki dla spółki. Przypominam, że również w styczniu premiera gry o piratach.
  • Re: Meta Horizon+ Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    zbyt dużo jest chętnych na optymalizację, żeby to info rozbiło sufit. Jakby wstrzymali się do stycznia + info o jakiejś płatnej robocie to byłyby solidne podstawy do wzrostów. Dzisiaj to raczej okazja do optymalizacji podatkowej. W zeszłym tygodniu kupowałem po 0,6 w tym sprzedaję trochę akcji kupowanych po 1,6 - 1,8. Sumarycznie i tak więcej akcji kupiłem niż sprzedałem. a przynajmniej w kwietniu podatek będzie mniej bolał.

• Re: Meta Horizon+ Autor: ~olo [46.205.205.*]
    OPtymalizacje robisz sprzedając po PKC i kupujesz po PKC podczas fixingu.

Zbyt cenny papier na sprzedaż
  • Re: Meta Horizon+ Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    jasne spróbuj tak zrobić jak obrót na papierze to kilka k dziennie. Akcje podskubywałem od dłuższego czasu, ale upchnąć cokolwiek bez uwalania kursu było niewykonalne, dzisiaj pojawiło się ssanie a i tak samym papierem który posiadam mógłbym 2 razy dzisiejszy obrót pożenić.
  • Re: Meta Horizon+ Autor: ~PR [85.219.141.*]
    I już chyba niestety po podbitce...
  • Re: Meta Horizon+ Autor: ~Daro [46.134.175.*]
    Katastrofa roku.
  • Re: Meta Horizon+ Autor: ~PR [85.219.141.*]
    Z +22,5% i gornych wideł na otwarciu na -5% na zamknięciu :-( Pobujało i na koniec roku kurs do piachu. Ech, przykro patrzeć co się stało z tą spółką.

Marnym pocieszeniem jest to że sternicy Incuvo na mariażu z PCF i "wymianie akcji" też wyszli jak Zabłocki na mydle...
  • Re: Meta Horizon+ Autor: ~Bratanala [91.226.184.*]
    I bdb incuvo może zarobić
[x]
INCUVO 1,31% 0,62 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.