Szczerze mówiąc to kiepska gra według mnie, liczyłem na coś bardziej sensownego, z pomysłem, a nie taka "flashowke". Według mnie szykuje nam się drugie Monkies in the brickland.
A ja byłem negatywnie nastawiony. Żeby zbadać rynek grałem w te Dave the divery itp. Obecnie uważam, ze gra ma bardzo duzy potencjał tylko musi go wykorzystac. Jest wiele do poprawy. juz na steam ktoś napisał co dokladnie. mialem tez takie odczucia. robienie burgerow mnie przerosło :P i troche ta głowna postac jak narazie taka bezosobowa, i moze jakies mikrodialogi by sie przydaly zeby budowac historie. Ale moze w demo nie zmiescili. 3r to kumaci goscie i wiem ze zagram w fajna wciagajace gierke a i jeszcze na tym zarobie :)
A ja pobrałem dziś ponownie i uwaga - to jest NOWE demo, czyli w 3 dni poprawili szereg rzeczy zgłoszonych przez testerów i zrobili nowy upload przed świętami. Gotowanie jest jeszcze trochę bugowate, ale to next level w porównaniu z tym, co było.
Grałeś w demo? Zerknij na inspiracje tej gry i sprawdź ich sprzedaż: Overcooked, Dave The Driver, Streets of Rage 4. To będzie solidny, jakościowy indyk - obstawiam wysoką jakość, dużo zwartości i kilka(naście) godzin zabawy za niską cenę.