Ty jesteś cofnięty sprzedawałem wyżej, później dobierałem mniejsze pakiety na zjeździe ale nie wszedłem tu nawet nawet na ułamek mocy…. Pisałem od początku że będę wchodził niżej
Śmiechu to wszystko warte, ile czasu poświecacie codziennie opisywać te bzdury, nie mając żadnego znaczenia i wpływu na bieżące notowania, za chwilę przestanie być to nawet śmieszne i zabawne, bo ileż można śmiać się z tego co sie czyta, Pełna,,Bania". Idziecie panowie się przewietrzyć, nic nie macie do powiedzenia o kierunkach na tym i innych akcjach na GPW. Głupota co prawda nie boli, ale jest zaraźliwa, warto odpocząć...Kurs tego papieru pójdzie swoją drogą, czy tego chcecie czy nie, pomału będziecie pisali dla siebie ten bełkot...
Nie wiem dla kogo pracuje Ciekawy, ale chłop w wielu względach ma rację. Ja sprzedałem i czekam na dalszy rozwój sytuacji. Lubawa to na pewno spółka, dla której warto trzymać kasę na zakup akcji. A po ile? Pytajcie Ciekawego i jego pracodawcę.
nie rozumiem dlaczego musicie się uciekać do wymysłu że muszę dla kogoś pracować ? Jestem inwestorem indywidualnym i zarządzam swoim portfelem… tak ciężko to zrozumieć ?