Dnia 2025-12-19 o godz. 20:18 ~wolf napisał(a): > Ten 8000 tyś nazywasz duży pakiet to jeszcze jakiś wystraszeniec został który oddał i dobrze takich tu nie trzeba.
jakies 13 tyś, bo to była gruba ryba ;) fakt dla jedngo 8tyś to bardzo duzo , dla drugiego dniówka na gpw.
Jak na wczorajsze obroty to nie tak mało. Widać że przez cały dzień ktoś odpuścił i czekał na trochę wyższy kurs. Większość czekała z rana na wyrzucanie i byli poustawiani o wiele nizej.
Dnia 2025-12-20 o godz. 08:58 ~Ddd napisał(a): > Jak na wczorajsze obroty to nie tak mało. Widać że przez cały dzień ktoś odpuścił i czekał na trochę wyższy kurs. Większość czekała z rana na wyrzucanie i byli poustawiani o wiele nizej.
i to nie było wywalanie a skup. Nie dramatyzuj z tymi 13 tyś. Jeszcze kilka sesji mogą wywalać żeby odpisać stratę, normalne co rok. Lepiej napisz nam (jak już tak się tym przejmujesz), kto celowo ubijał kurs 1 szt., kto ustawił sie na poziomie 61,8% i kto wystawił zlecenie 111 tyś sztuk (po chyba 61gr) i pilnował już żeby niżej nie spadło :))))
A jeśli chodzi o zlecenie po 100 000 kupna to chyba normalne przy tak okazyjnej cenie jak teraz(sam sporo jak na moje niewielkie możliwości pokupilem).
Zgrywus to Ty? Pomyliły Ci się style pisania pod różnymi nickami. No przecież po uśmiechać na pół strony każdy Cię tutaj pozna. No ale tak bez obrażania każdego kto pisze na forum to tak jakoś nieswojo.
Uśmiechy zapozyczone:))) akurat do zgrywusa mi daleko. Napewno nie naganiam na spadki. Ale to lanie miodu inwestora to też nie moja bajka. Pozdrawiam:)
Dnia 2025-12-22 o godz. 08:53 ~Ddd napisał(a): > Uśmiechy zapozyczone:))) akurat do zgrywusa mi daleko. Napewno nie naganiam na spadki. Ale to lanie miodu inwestora to też nie moja bajka. Pozdrawiam:)
jak już wywołujesz mnie do tablicy, to daj przykład "lania miodu"? boli, że pokazuje fakty?
INp. Sprawa warantow dla Ciebie to było dobre info. A to co teraz się dzieje z kursem to moim zdaniem spora zasługa dodruku akcji. Wiadomo koniec roku i takie tam... ale takie spadki to nie można zwalać tylko na optymalizację
Dnia 2025-12-22 o godz. 09:32 ~Ddd napisał(a): > INp. Sprawa warantow dla Ciebie to było dobre info. A to co teraz się dzieje z kursem to moim zdaniem spora zasługa dodruku akcji. Wiadomo koniec roku i takie tam... ale takie spadki to nie można zwalać tylko na optymalizację
podaj konkretne wpisy na forum a nie Twoje przemyślenia.
Daj spokój nie będę szukał twoich wpisów. Dobrze napewno pamiętasz nasza wymianę zdań jak to broniłeś ich że napewno nie będą walić tymi akcjami i tym podobne. Jak masz czas to sobie odszukaj co pisałeś. Szanuje ze tak mocno wierzysz w tą firmę i masz dla nich różowe okulary. Ja też mam tu spore nadzieję ale staram się widzie i plusy i minusy. Pozdrawiam
Dnia 2025-12-22 o godz. 09:46 ~Ddd napisał(a): > Daj spokój nie będę szukał twoich wpisów. Dobrze napewno pamiętasz nasza wymianę zdań jak to broniłeś ich że napewno nie będą walić tymi akcjami i tym podobne. Jak masz czas to sobie odszukaj co pisałeś. Szanuje ze tak mocno wierzysz w tą firmę i masz dla nich różowe okulary. Ja też mam tu spore nadzieję ale staram się widzie i plusy i minusy. Pozdrawiam
Widzisz jak z "lania miodu" przeszedleś do łagodniejszej wersji ",ze mocno wierzysz w tą firmę" - to fakt. p.s. nie myl mnie ze znawca, bo jestesmy na 100% dwiema roznymi osobami :) miłego dnia