Różnica między ktoś sprzedał a ktoś kupił wynika z tego czy kurs wzrósł czy spadł... Jeśli spadł to ktoś sprzedał... A jeśli by kupił to kurs by poszedł w górę... Taka to różnica... Obstawiam w poniedziałek czerwień...
Jest jeszcze coś o czym nie piszecie . Sprzedaż była zrobiona dla kontraktów żeby średnia ważona z ostatniej godziny była niska . Poprzednia seria była otwierana z poziomu 260 więc mają 18 zł na każdym kontrakcie . Ja osobiście sobie dokupiłem i obstawiam lekko zieleń. Pozdrawiam
Póki co nie ma pod co rosnąć... W maju może dodatek do w3... Może... Więc jego zapowiedź najwcześniej w kwietniu... Czy do kwietnia cisza... Niestety... Myślę że spadnie ale o niewiele... Do 220... I będzie boczniak właśnie do kwietnia...
Oczywiście że tego nie wiem... To tylko moje przypuszczenia... A wynikają one właśnie z tego od kilku dni spada systematycznie... I to piątkowe zamknięcie... Mnie o tym tylko utrwaliło... Kapitał przygotowany na odkup w okolicach 220-230... Mogłem tylko więcej sprzedać... Jeszcze lepsze koło bym zrobił... No może jeszcze w poniedziałek się uda...
Sylebra nie była w stanie kupić zrobić odkupu poniżej 240 ale kółkowicz znawca będzie ze swoim kapitałem kupował po 220, swietny dowcip, boki zrywac :)) . Nasdaq odbił, NVidia rośnie, pora na CD Project , pozdro dla wytrwałych akcjonariuszy, lecimy od poniedzialku w gore :)