Dnia 2025-12-19 o godz. 09:06 ~Rafał napisał(a): > Wiesio ma zysk, co go obchodzą akcjonariusze
akcjonariat mocno wystraszony nie dziwie się , ja mam duży % strat ale spokojnie czekam na lepsze czasy i wyceny ,Wiesław tez zapewne nie jest zadowolony z wycen , Monika mówiła że wartość godziwa znacznie wyższa niż 50 PLN
Przecież to jest jakaś porażka i jawna potwarz. Główny akcjonariusz zbiera z rynku duży procent dziennego wolumenu i akcje tego dnia spadają xd
Przecież to jakaś kpina, gdy widzicie duże obroty dzienne i spadki to pewnie Wiesław kupuje, niech mi ktoś to wytłumaczy, a wytłumaczeniem nie może być przerzucenie akcji ze słupa na Wiesia. Proszę jakieś inne legalne
Dnia 2025-12-19 o godz. 11:39 ~młodzik napisał(a): > Przecież to jest jakaś porażka i jawna potwarz. Główny akcjonariusz zbiera z rynku duży procent dziennego wolumenu i akcje tego dnia spadają xd
Ja tego nie wytłumaczę , może być tak że akcje ktoś kupował na kredyt i bank mu to teraz wyrzuca czy jakiś broker (ale to pewnie nie to) , moze byc tak że ktoś sprzedaje bo chce taniej odkupić , może być tak że ktoś wychodzi do zera i nie chce już tych akcji (a spieszy się bardzo i cena nie gra roli) to może być ten co zebrał kilkaset kilo na podbitce 30% i wyrzyguje do zera . Może ktoś ma lepszą inwestycje i nie chce czekać rok czy 3 lata . Może po prostu jest zawzięty na Wiesława . to jest banan i już .
Dnia 2025-12-19 o godz. 12:39 ~młodzik napisał(a): > Ja nie neguje, że te sytuacje, które wymieniłeś mogą mieć miejsce, ale nie wierze, że akurat wtedy Wiesław kupuje.
Młodzik zauważ , ze 12.12 dla Wiesława kupili mu 1300 szt po 39 PLN (max cena w tym dniu) czyli nie bawi się w tańcu , po czym w kolejnych dniach kurs niżej , 2019 Żyznowski kupował 5,66-6,01 a kurs chwilowo mimo to spadł na 5 PLN ? tego też nie da się wytłumaczyć?