ja sobie czekam aż się wykrwawią i robię duzy zakup, jak się nie uda to wystrczy pakiet, który posiadam, ostatnie zakupy wczoraj, teraz czekam na 133-135, cel sprzedaży FP1886
Do FP1886 to i ja będę akcjonariuszem. Różnica jest taka że ty będziesz ze średnią 180-200 a ja 110-120 albo i niżej. Ty wchodzisz w papier w trendzie spadkowym a ja w trakcie zmiany trendu na trend boczny.
To jest elementarz giełdowy a Janusze z tego forum ignorują trend to i tracą.
Ty As będziesz tak samo akcjonariuszem 11Bit jak Ci co przy 90-100zł czekali na 70zł na CDP, ten sam typ "miszcza" dołka i górki, taki teoretyk łapania dołków, a ja Ci mówię że robią jazdę pod optymalizacje i teraz akumulujemy ile wejdzie i ściagamy się o dołekl, kal dadzą 130zł to będzie świetnie, jak nie to trudno, odbicie będzie równie dynamiczne
Gdybyś czytał uważnie to ja wchodziłem na krótko (shorty) i czekałem na 150zl aby zamykać shorty! Ale to nie oznacza że kupię teraz papier. Czego nie rozumiesz?
Jestem na giełdzie od niespełna roku i również czytam to forum. Jestem na 11 bit ze średnią 200 zł. To co mogę napisać po obserwacji jak zachowuje się kurs w oparciu o to jak spółka funkcjonuje to mam jeden wniosek. Tutaj w mojej ocenie to tylko kwestia czasu kiedy kurs odbije. I jeżeli kogoś z Was stać na to żeby kumulować akcje to zarobicie swoje.
To jest doskonała okazja. 11 bit to spółka równorzędna wręcz z CDP. Mają mnóstwo projektów, własne uniwersum FP, nowe pomysły. To, że de..le wyzbywają się papieru, tego nie da się jakoś ocenić jak zwykła panika. Dla mnie okazja.
Co dla ciebie jest okazją to nie koniecznie dla mnie. Teraz zamykanie shortów na 11bit i na CCC to jest biznes i otwieranie shortów na XTB to jest odpowiedni timing. Ty rób swoje a ja swoje.
> Jak chcesz kupić papier to poczekaj aż trend spadkowy się zakończy a nie łapiesz spadające noże.
Nie żebym coś ale 11bit od pazdziernika ZESZŁEGO ROKU jest właściwie w bocznym trendzie, to że teraz zaczęło spadać było tak samo prawdopodobne że kurs zacząłby teraz rosnąć, to nie spada dlatego ze są kiepskie wyniki tylko to że szorty obsiadly kolejną spółkę na WIGu.