Wiem, wiem mają upoważnienie w umowie spółki, ale po co im to tak na siłę robić? Kasy brak, czy zasiać zamęt i zbić jeszcze kurs i skupić akcje z rynku? W kropce jakiej są, czy co ?
Po raportach widać ile jest gotówki na koncie. Szkoda tracić klienta. To zrozumiałe jest. Było oczywiste, że jak nie dało się zrobić ustawki bez prawa poboru to będzie z prawem. I konopka zapisze się nadprogramowo na większy pakiet zapewne.
Większość ulicy, ta większa i średnia, zapiszą się na pewno na nowe akcje po 45 gr, na tym polu jak pokazuje przeszłość, wiele nie zyska, jedynie że do spółki wpłynie ponad 2,1 mln zł czy to aż tak wiele, skoro mają takie zyski, niedawno zaciągali kredyt i dalej potrzebują kasy, nawet teraz jak stopy procentowe pomału zaczynają spadać, aż taki ruch na rynku jest?
Dymd'a ją akcjonariuszy
od lat
Zaraz zaczną naganiaczem,że trzeba kupować bo tu za chwilę może być 100, 1000 czy milion procent i naiwni kupią....licząc,że się odkują
Pamiętacie o dywidendzie w formie akcji . Teraz na koniec roku jak jest optymalizuje się kapitał w akcje a new Connect szoruje to najlepsza okazja by dobić akcjonariusza. ….urwiele
Raczej to kolejny numer na wycisniecie akcji od małych i płochliwych.
Może będzie niżej ale cały koszyczek mi zaladowaliscie. W dołku wszyscy nie kupia. A optymalizacja się dzieje. Kto chce/musi niech sprzedaje. Na pp chętnych będzie pewnie więcej niż towaru.