A co mam pisać?
Wejdź na gamalytic i wpisz najpierw everdream village a później dark moon
Przychód y EV już ma wyższe od dm
Różnica jest jeszcze taka, że everdream village nie było robione 7 lat a untold jest wydawcą grubi kasa już płynie do spółki a z dm jujubee póki co może pomarzyć o przychodach
No i jeszcze jedno. Qubic ma całą masę gier w portfolio a kolejne premiery w grudniu i 2026. A to twoje kochane juju? :)
Jak wychodzisz z nory zasz czekać to się zastanów czy warto więc wracaj do bu dy .everdream village to wersja EA więc wszystko przed nami. Konsole tak samo
Skończ bredzić mitomanie, nie jest większy gierka ma 2x mniej recenzji co więcej rozdali olbrzymią ilość darmowych kopii co widać po recenzjach od ludzi co otrzymali za darmo. Sprzedało się tego bardzo mało a teraz nie sprzedaje się już prawie wcale. Zwrotu nie będzie.
Podaj estymacje sprzedaży według Cb ile poszło kopii.
Ja patrzę na gamalytic. Tam masz ilość właścicieli i ilości sprzedanych
Owners masz 4.1 k a sold 3.6
Przychód 52k$
Góra 3000 kopii, średnia cena brutto 12 dolarów, 6 dolarów netto, 18 tys dolarów netto do podziału, czyli ponad 60 tys złotych do podziału a teraz sprzedaż mizerna no chłopie przecież to jest katastrofa, wtopa finansowa na maxa
Gamalytic pokazuje 55k USD i 3.8k sprzedanych kopii
Nie wiem jaka była umowa ale najczęściej kwota jaką wyłożył wydawca jest momentem od którego idzie podział między wydawcę a producenta
Skończ już z tym Gamalytic zostałeś tu już wyjaśniony i wdeptany w ziemię argumentami:
1) Gamalytic bierze cenę 19,99 a gra jest w promo i średnia cena to 12 dolców; 2) Gamalytic zawyża sprzedaż bo wlicza recenzje wystawione przez pracowników i akcjonariuszy i rozdane kopie za darmo zalicza do ownersów a rozdali tego masę 3) TO JEST ESTYMACJA BRUTTO więc trzeba podzielić przez 2 4) Qubic dostaje jakiś procencik z tego co jest netto więc jakieś grosze