To podpisanie umowy najwyżej ratuje nieco fatalna kondycję spółki więc nie wiem czego oczekujecie. strzału na 2zł. Coś czuję, że w tym roku poleci jeszcze na 0,8. A przewidywałem ten obrót zdarzeń dopiero na przyszły rok. Cóż pozdrawiam ubranych od 1,6, cos się nie odzywają, a tak mi sypali kilka miesięcy temu wyliczeniami i perspektywami.
Ja powtórzę jak mantrę. Nawet przy tej cenie wartość spółki jest zawyżona, a co tu dopiero mówić o zyskach dla akcjonariuszy. Spokojnie zacznę się przyglądać tematowi w przyszłym roku. Ho Ho Ho
Trend spadkowy trwa od stycznia i nie widać tu szans na odbicie. 0,50 nie zakładam, ale jak będa dalej mieli tak słaby preformance to jest to możliwe. Na chwilę obecną dystrybucja, a nie optymalizacja podatkowa.
Jak chcecie spółkę, która zmienia trend popatrzcie na wykres Izostal.
Novavis dał mi kiedys bardzo dobrze zarobic kiedy ty nie miałeś nawet pojęcia o jego istnieniu. Śmiem twierdzić, że nieźle znam tą spółkę i przekonasz się, że mam rację. A, i czytaj ze zrozumieniem - wykres nvv to trend spadkowy od początku roku plus dystrybucja plus żadnych pozytywnych sygnałów. Izostal odwrocił trend co pokazuje wykres. Ostatnią rzeczą jaką robię to polecam komukolwiek cokolwiek, bo interesują mnie wyłącznie moje zyski, a tu od 1,6 (podbitka w trendzie spadkowym) kilku nawiedzonych widziało kosmos. To teraz mają taki po drugiej stronie lustra.