nawet zdechły kot odbija po upadku :D PS prezes cisza, sociale spółki na iksie - cisza. Z pozytywów, widziałem na steamdb że dzisiaj coś intensywnie grzebią przy DDS1 i DDS2 (zakładka update history).
rok temu kurs szarpnął 20ego grudnia. (z okolic 13 zł) i doleciał w styczniu do 19 zł. Także zbliża się koniec optynalizacji podatkowej. Zostało równo 7 sesji giełdowych z dzisiejszą włącznie.
Te asy najczęściej mają wtopy i gdzie indziej to nie wie co chcą optymalizować. Inne sprawa to kolarze - ale to już elita, która zarabia na spółkach bez płynności i na spadającym kursie:)
Nie spodziewałem się, ze będzie tutaj tylu nurków kamikadze - sprzedawanie tego w takiej cenie to już niezła desperacja, tak jakby nie było bardziej płynnych spółek do optymalizacji. Ja jestem tutaj naprawdę leszczem ale jakbym sprzedał wszystko to kurs runąłby o 20% - jaki sens sprzedawać to w tej chwili, nie mam pojęcia.
Inna sprawa, ze w styczniu obowiązkowo trzeba zrobić optymalizacyjne kółko na tym gniocie. Miałem nie dobierać, ale skoro znaleźli się desperaci oddający poniżej 9 zł, no to trudno skusiłem się:)