Pewno będziemy już z zamkniętą luką i uważam że to nie uniknione o jak ma się stać tak to niech się najszybciej stanie, może w końcu skończą z tymi durnowatymi artykułami na temat CCC, to już nie jest tragiczne ale i komiczne, coś piszą że dzisiaj kurs był na widłach, nie obserwowałem notowań i czy to prawda?
Najpierw, eliaszyn, naucz sie pisac poprawnie w jezyku Polakow. Najlepsze jest to, ze marudzisz, nasz L-ki, tak pisales, nie wiesz, gdzie jest luka, ale wiesz, ze ja domkna, ale nie obserwujesz notowan, co nie przeszkadza ci marudzic na forum. Jestes guru lpp forum, to moze tam marudz, co?
Po jakiemu to pisałeś? nasz L, coś o LPP? nigdy tamtej spółki nie miałem i nigdy nie zaglądałem na forum LPP, trzymaj się i nerwy na wodzy, spokojnej nocy.
Tuż przed fixem dolne widły były, jak już jest fatalnie to natura ludzka mówi że gorzej być nie może, i silna wola przetrwania człowieka każe mu wytrzymać, przetrwać do wiosny miesiące zimy, taka jest natura ludzka, na tym opiera się disposition effect, szybkie wycinanie zysków i długotrwałe utrzymywanie strat, zamiast wycinki i ochrony kapitału, 8% w torbę dziś zapowiada bardziej panikę w najbliższych dniach i większość drobnych odda, tylko 20% graczy ma stalowe nerwy
Jakim cudem byly dolne widly, jak kurs min byl 115,95 czyli tyle, ile skonczyl? Na fix bylo i 115 i 127, ale to nie ma znaczenia. Nie siejcie fermentu bez potrzeby.
To wąska grupka ludzi piszących pod różnymi nickami. Na przykład Cyceron to także Jaro i inne nicki na innych spółkach. Spamują jak to menelstwo giełdowe, taka ich natura, pisać bez sensu żeby tylko w stronę ich potencjalnego zarobku