Jaki kurs akcji CCC na koniec 2026 roku obstawiacie? Wg mnie 310-320 zł. Dlaczego? - stopy w dół, kredyty tańsze - stopy w dół, więcej w portfelu nabywających produkty CCC - rozejm na Ukrainie blisko - dodatkowe cła na produkty z Chin na paczki - zejście shortów z pozycji - skup akcji - większa powierzchnia handlowa więc i przychody w górę - niska baza wynikowa z 2025
Jak zaczną dowozić wyniki i zakończy się agresywna ekspansja (co pozwoli na dowożenie wyników) to moim zdaniem i okolice 400 zł za akcję mogą być wcale nie takie odległe. Pomysł na biznes Miłek ma dobry, po prostu teraz kilka rzeczy zbiegło się w czasie co powoduje taką wycenę a nie inną, ale wkrótce będziemy na poziomach wyższych niż dotychczas. Sądzę że koniec 2026 może być wyceniany na 370-380 zł.
Nie wiem ile będzie, ale CCC będzie rosło tak jak kiedyś. Puki co jest trend spadkowy i czekam na jakąś stabilizacje. Jak trend się odwróci, to wejdę ponowie. Już kiedyś miałem CCC. Za 40 zł kupiłem a za 200 sprzedałem.
Realnie mam mały pakiet i jakieś 400 zł na czerwono, spokojnie sobie czekam i dokupuję małymi porcjami. Nie zwracam uwagi też na trole na forum. Raczej pisza to tylko dla kogoś kto zaczyna i wtedy psychologia zadziała...może. Patrząc na zrzutu shortów, ostatnie onformacje, wczoraj znowu Ningi na X panikuje to mam wrażenie że shorty nie wiedzą jak wyjść z tego tematu. Jeśli żaden z funduszy się nie pozbędzie akcji a realnie przegłosują skup to licze na jakieś 30% zwrotu w szybkim terminie.
500 zł. Dorze będzie się sprzedawała kolekcja na franczyzie od CDprojekt (też ofiara szortów) - Cyberpunkowe i wiedźmińskie botki. Odradzam wprowadzenia zakazu wejścia do sklepu w szortach. A na poważnie 200 zł na koniec 2026 spółce się należy nawet jeżeli nie do końca spełnią wszystkie obietnice.
ja w odroznieniu od was nie mam ccc i patrze realnie. ile bedzie za rok w duzej mierze zalezy od tego czy nadal bedzie hossa z rynkiem ccc nie wygra bo jest za duze i koszykowo sprzedawane kupowane przez fundy. kolejna sprawa to zakres i dlugosc obecnego trendu spadkowego moim zdaniem w duzej mierze zalezna od zachowania shortujacych trzecia kwestia to uchwalenie skupu i kwota oraz agresywnosc skupu wlasnych co moze determinowac tez odkup shortow. no i moze najwazniejsze czy milek aby nie przeinwestowal i czy wzrost sklepow i powierzchni bedzie mial odzwierciedlenie w przychodach bo w kosztach to oczywiste. moim zdaniem ponad 200zl nie zobaczymy przez najblizszy rok