Nie tak wyobrażałem sobie dzisiejszą sesję. Tak naprawdę to oprócz JSW to i Bogdanka jest wygranym na tej ustawie, bo na koszt państwa zostaną zlikwidowane inne kopalnie więc konkurencja jej się zmniejszy.
NIE . Od lutego/marca wzrosty cen akcji . Piszę o piątku i rozliczeniu kontraktów terminowych. Jeszcze przed wyjazdem kupiłem 3 pakiet akcji po 23,04 pln . Moja średnia to 22,44 pln . Ale jestem umiarkowanym optymistą na ten rok .
Dnia 2025-12-16 o godz. 11:25 ~Jaś napisał(a): > NIE . Od lutego/marca wzrosty cen akcji . Piszę o piątku i rozliczeniu kontraktów terminowych. Jeszcze przed wyjazdem kupiłem 3 pakiet akcji po 23,04 pln . Moja średnia to 22,44 pln . Ale jestem umiarkowanym optymistą na ten rok .
A już mnie ~Idiokracja wystraszył / wprowadził w błąd :)
Hej, @Jaś, jutro piątek. Brakuje 1,4 zeta do 19,99. Ciężko będzie by się Twoje życzenie sprawdziło. Chociaż wczesniej te 21,63 trafiłeś prawie co do grosza. Dziwne, przypadek? Nie sądzę.
Drożej jak po 19,99 pln nie dokupię . Mam 3 pakiety i tak zostanie . Oczywiście wiszę na 22,44 pln , ale widziały gały co kupowały . Liczyłem na OSTRY i BOLESNY plan naprawczy już w listopadzie/grudniu , ale się pomyliłem . Plan taki istnieje , ale tylko teoretyczny .