• Nowy akcjonariusz Autor: ~Sev7 [66.81.179.*]
    Na walnym ujawnił się nowy akcjonarisz. Pani Joanna z 3.66% pakietem.

Pan Chomicz wystawił pełen pakiet, pan Serkowski ponad 560koła wiec albo zszedł nieznacznie albo nie wystawił całości.

"Zarząd Sevenet S.A. podaje do wiadomości wykaz osób, które posiadały co najmniej 5 % głosów na ZWZA Spółki, które odbyło się 2025.12.08:

1. Rafał Chomicz posiadający 1 689 999 akcji i 1 689 999 głosów co stanowi 64,26% głosów na ZWZA i 16,74%

w głosach ogółem w spółce.

2. Piotr Serkowski posiadający 565 160 akcji i 565 160 głosów co stanowi 21,49% głosów na ZWZA i 5,60%

w głosach ogółem w spółce.

3. Joanna Barczyk posiadająca 369 674 akcji i 369 674 głosów co stanowi 14,06% głosów na ZWZA i 3,66%

w głosach ogółem w spółce."
  • Re: Nowy akcjonariusz Autor: ~biegły [46.113.10.*]
    Z tą Panią mogą być spore problemy gdyż w Sevenet zajmuje stanowisko członka zarządu do spraw operacyjnych natomiast z wykształcenia i doświadczenia jest od Administracji i Marketingu.
    Czyli De facto zajmuje się sprawami na których się nie zna.
    Czyli można się domyślić z czego wynika rozchwianie tej spółki duże koszty obce.
  • Re: Nowy akcjonariusz Autor: ~ds [91.230.99.*]
    Serkowski rok temu tez tyle akcji zgłosił, więc jeżeli zszedł, to nie przez ostatni rok.
  • Re: Nowy akcjonariusz Autor: ~Sev7 [66.81.179.*]
    Po co miała by wchodzić za 1mln zl prywatnych środków w spółkę którą miałaby rozchwiewać.
  • Re: Nowy akcjonariusz Autor: ~biegły [46.113.10.*]
    Dziwnie to brzmi jak Pani od Administracji zajmuje się działaniami operacyjnymi spółki informatycznej.
    Wychodzi mi również, że ona wstrzymała się od głosu jeżeli chodzi o wypłatę dywidendy.
    Mogę się mylić - jeżeli ktoś lepiej policzył to proszę o sprostowanie
    a może jej obecność na walnym to sygnał dla APN że nie mają większości? i stąd dywidenda? A to że jest specjalistą od marketingu z wykształcenia nie skreśla jej jako dobrego managera. Nie musi sie znać na programowaniu, wystarczy, że zarządza kontraktami, sprzedażą, relacjami z klientem, zasobami personalnymi... nie siej zamętu. Ja jestem geodetą z wykształcenia, a 10 lat byłem dyrektorem finansowym a teraz architektem krajobrazu i nikt nie narzeka :)
  • Re: Nowy akcjonariusz Autor: ~Dolar25 [46.112.95.*]
    Nie ma co znaczenia ten śmieć jest tylko po to aby wyprowadzać kasę akcjonariuszy w usługach obcych do APN Promise i po nich więcej. Po to jest osobną spółką aby zarząd,rada nadzorcza oraz akcjonariusze APN mieli na kim żerować.
  • Re: Nowy akcjonariusz Autor: ~Tako [89.64.29.*]
    Widać, że nowy w mieście. Przecież byly programy motywujące dla kluczowych pracowników. A z premi zarządu można też coś dokupić.
  • Re: Nowy akcjonariusz Autor: ~adam56 [194.15.120.*]
    Wiele wyjaśni raport za IV kwartał. Oczekuję najlepszego wyniku od 2 lat i czekam niecierpliwie czy mam rację.
  • Re: Nowy akcjonariusz Autor: ~wwz [31.0.85.*]
    Ktoś tu się bawi się kursem akcji , mało zleceń na kupno i sprzedaży w arkuszu zleceń , dlatego tak husta .
    co to znaczy że się bawi? oprócz animatora ja widzę zwykły handel.
  • Re: Nowy akcjonariusz Autor: ~Kubek [217.121.12.*]
    Grono inwestorów rośnie
[x]
SEVENET 8,11% 2,80 2026-01-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.