Z tą Panią mogą być spore problemy gdyż w Sevenet zajmuje stanowisko członka zarządu do spraw operacyjnych natomiast z wykształcenia i doświadczenia jest od Administracji i Marketingu. Czyli De facto zajmuje się sprawami na których się nie zna. Czyli można się domyślić z czego wynika rozchwianie tej spółki duże koszty obce.
Dziwnie to brzmi jak Pani od Administracji zajmuje się działaniami operacyjnymi spółki informatycznej. Wychodzi mi również, że ona wstrzymała się od głosu jeżeli chodzi o wypłatę dywidendy. Mogę się mylić - jeżeli ktoś lepiej policzył to proszę o sprostowanie
a może jej obecność na walnym to sygnał dla APN że nie mają większości? i stąd dywidenda? A to że jest specjalistą od marketingu z wykształcenia nie skreśla jej jako dobrego managera. Nie musi sie znać na programowaniu, wystarczy, że zarządza kontraktami, sprzedażą, relacjami z klientem, zasobami personalnymi... nie siej zamętu. Ja jestem geodetą z wykształcenia, a 10 lat byłem dyrektorem finansowym a teraz architektem krajobrazu i nikt nie narzeka :)
Nie ma co znaczenia ten śmieć jest tylko po to aby wyprowadzać kasę akcjonariuszy w usługach obcych do APN Promise i po nich więcej. Po to jest osobną spółką aby zarząd,rada nadzorcza oraz akcjonariusze APN mieli na kim żerować.