• Jakie licho Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    Jakie licho podkusiło mnie by utopić pieniądze w te akcje. Gdybym wszystkie pieniądze władował w KGHM , ech..... Tak trzymam te akcje i patrzę jak topnieje kupeczka. Mam nadzieje że prezes i RN nie wymyśli nic głupiego by zdjąć firmę z giełdy. Raczej tego nie zrobią bo gdzie indziej wydają kasy dla siebie. Może kiedyś zaświeci i dla nas słońce i zostaniemy bogaczami, ale to długa droga i by jeszcze po drodze nie wpaść w przepaść. Pomarzyłem sobie , ale raczej patrzę jak to gówno sprzedać. 5 lat chyba już wystarczy. Być może sprzedając zrobię sobie prezent na święta.
  • Re: Jakie licho Autor: ~jacek [91.150.209.*]
    Mam tą samą sytuację. Trzymam, choćby mi mieli włożyć te akcje do trumny.
  • Re: Jakie licho Autor: ~ktos [46.112.200.*]
    Myślę, że szybciej SVE upadnie niż z akcjami położyć się do trumny.
  • Re: Jakie licho Autor: ~Kumaty [91.246.66.*]
    Mnie też jakie licho skusiło kupić ten walor, pisali zachwalali tak tu naganiacze 2 czasach mamy lek i mamy molekułę i może dlatego ?
    Dlaczego nie chcecie ukarać zarządu? Warto składać pozwy.

Na szczęście chociaż rynek powoli wymierza karę.
  • Re: Jakie licho Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    Dnia 2025-12-15 o godz. 23:41 ~ktos napisał(a):
    > Dlaczego nie chcecie ukarać zarządu? Warto składać pozwy.
    >
    > Na szczęście chociaż rynek powoli wymierza karę.

Tylko kogo ten rynek karze ? Oni sobie wyrównują stratę a my?
    Już nie wyrównają sobie straty. Nikt nie kupuje ich nadrukowanych akcji. To koniec.
    Dlatego polecam pozew zbiorowy lub indywidualny. Prezes wielokrotnie kłamał i na tej podstawie podjąłeś decyzję o zainwestowaniu. Niestety SVE znane jest tylko z oszustw.
  • Re: Jakie licho Autor: ~Momo [37.248.167.*]
    Ktoś cię opłaca wiem już nie raz tak było i kto spanikował był stratny a taki ktoś automatycznie tracił aktywność. Tylko czemu to tak długo trwa może tu nie chodzi o 100% tylko grubo no trudno ," ktoś ," kogoś przewezmnie jak to się skończy .
[x]
SNTVERSE 0,00% 3,64 2026-04-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.