Ciekawe co dalej bo moim skromnym zdaniem, cena już mocno kusi. Szczególnie, że pojawiają się większe ilości. Ja zapakowałem trochę dzisiaj i czekam na dalszy rozwój sytuacji :) Na bankierze jest teraz fajna funkcja, tj. można porównać sobie zachowanie min. naszego badziewiaka na tle rynku. Tam widać gołym okiem, że rynek rósł a nasz WXF spadał... jak się trend odwróci to co będzie? Aż jestem ciekawy jak daleko i długo jeszcze będą zwalać z wora do wora naszego badziewiaka... W mojej Subiektywnej ocenie cena już aż razi do zakupów :) Pożyjemy, zobaczymy :) Pozdrawiam serdecznie cały akcjonariat
Tutaj rachunek jest prosty - poniżej 2,4 zł znikome ilości zebrali. Nikt nie ma akcji poniżej tej ceny, więc zmuszeni są grać z kosza do kosza między sobą :) Jak długo będą trzymać kurs, tego nikt nie wie. Ale żywię nadzieję, że coś za podadzą i ruszy w końcu do góry. Kwestia czasu.... a jak ruszy to da dobrze zarobić - tak to widzę i czuje. Pozdrawiam
Poniżej 2,40 nie chcą mi wrzucać a jak już to małe ilości. Kto normalny by sprzedał na samym dołku. Tak jak piszesz z worka do wora . JA doskonale wiem co się tutaj dzieje bo cały czas stoję na K... pozdrawiam. I cały czas coś tam dobieram - NIC jednak nie sprzedaję. Ostatnio się zabawiałem i sprawdzałem ile leży do 1 grosza. Wystarczyło 48 000 sz/ PKC i TKO 0.01, - 99, 59 % NA MINUSIE OCZYWIŚCIE TEORETYCZNY PRZED 9. W chwili obecnej nic kompletnie się nie dzieje a kurs do PODATKÓW za 2025. Jeżeli obserwowałeś notowania to moja sprawka z tym cyrkiem.
Skorzystałem z okazji i zapakowałem więcej po 2,41 zł w ostatnich dniach :) Ja też jeszcze dokupię, ino czekam na okazję, a nóż się trafi :) Grają sami ze sobą i faktycznie chodzi o podatki, nikt normalny by nie oddawał po takich cenach. Za to można nieźle zakupić po promocji :) Czekam z kasą i też będę kupował :) Pozdrawiam serdecznie
Systematycznie kupuje i czuje, że da dobrze zarobić. Nie bez kozery wybrałem akurat badziewiaka spośród wielu analiz. Zobaczymy czy mam nosa :) Ta cena to już śmiech na sali, serio :)
Granie, tj. S na tej spółce pod podatki w mojej ocenie to duże ryzyko. FF mały i tu może wybić wtedy, kiedy się nie spodziewasz :) Oczywiście to moje zdanie i mogę się mylić :) Pozdrawiam
Wogóle się tym nie przejmuję, kupiłem i spokojnie czekam na swój czas :) Takie spółeczki dają zarobić jeśli kupisz w odpowiedniej cenie. Kwestia czasu a teraz latanie po spółkach moim zdaniem się nie opłaca bo nie wiemy, kiedy zmienią nagle trend na całym rynku. Badziewiak to badziewiak, sprawdzona spółka. Długo się jej przyglądałem o jest przewidywalna :) Siedzi sobie tutaj paru cwaniaków i przekładają akcje z kosza do kosza. Postraszą że niby ludzie oddają i tak się bawią. Po co mi latać i próbować grać na krótko, raz wygrasz a raz przegrasz... tak w kółko. Kupiłem sobie badziewiaka i czekam na swoją kolej. Do banku zaniesiesz kasę to grosiki zarobisz, jak nie stracisz :) a tak w swoim czasie zarobię swoje. Moim zdaniem gdy nagle zrobi się ruch większy na badziewiaku i zaczną mielić większe ilości to będzie oznaka, że trzeba się doładować w akcje i czekać aż ruszy. To moje zdanie i mogę się mylić, ale tak uważam. Czekam na swoje i nie zwracam uwagi na tych "kreślarzy wykresów" :)) Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Kogo ta cena kusi do kupna?Tu nie chodzi o cenę jak na każdej akcji tylko o widoki na przyslosc.A widoki są słabe.Można inwestować na pokera daje w ciemno i mam nadzieję że karta przyjdzie tak jak tu US81728A2078.Ale nie pisz że cena jest atrakcyjną bo to bez sensu
Do niczego cie nie zmuszam :) Dla mnie możesz czekać na 0,20 zł lub 0,001 grosz - to dobra cena pewnie dla wielu :) Tak jak wcześniej powiedziałem - ja kupuje w tym poziomie. Czekam chwilkę jeszcze, może trochę zwalą kurs i dokupię. Tak będę robił gdy tylko będę miał okazję. Nikt nie każe ci kupować akcji, możesz czekać na grosze. Pozdrawiam serdecznie
Nie chodzi ile kto kupi by się ruszyło bo i tak nie ruszy. Pilnują kursu i mają trochę tych akcji. Ciągle przysypują przy próbie podniesienia kursu. Prawda jest taka, że nie ma akcji w obrocie bo ci którzy kupili czekają na swój czas. Ci co mieli oddać już oddali. Teraz grają między sobą i robią sztuczny obrót :) W mojej opinii to nagle ruszy na widły i tyle będzie z tego wszystkiego. Kiedy nie wiem, ale w kwietniu na bank raport jak co roku, więc.. Być może na co liczę, za podadzą info jakieś i zacznie się dziać :) Czuje że da dobrze zarobić :) Pozdrawiam serdecznie
Ci co mieli oddać swoje akcje, oddali. Ci co kupili będą trzymać a nie bawić się :) Niech sobie grają jak chcą, zobaczymy na ile to zaniżą albo i nie :) Wszystko mogą bo grają między sobą z wora do wora. Przyjdzie czas niebawem i na badziewiaka, tak to czuję :) Raport pewnie w następnym miesiącu, więc spokojnie czekam. Jak spadnie, będę dokupował :) Mam kupione w tych granicach, więc się nie przejmuje, że zaniżają kurs próbując wyrwać od ludzi akcje na dole. To normalne zjawisko - z reguły ludzie oddają na dole a kupują na górze :) Niektórym ciśnienie pęka i oddają, normalna rzecz. Ale ile tego zbiorą??? Przecież nikt nie ma akcji w niższych cenach, ktoś odda, jego strata a nie moja :) Spokojnie czekam i będę dokupywał :) Życzę Ci powodzenia i samych sukcesów inwestycyjnych. Pozdrawiam serdecznie :)
Jak płatnie to oczywiście że tak :) Będzie można sobie na ścianie akcje przykleić w ramce :) Jeżeli by miał plajtnąć nie dali by obligacji :) Druga rzecz - piszą nawet, że dalej będą zainteresowani nowymi inwestycjami :) Więc do "plajty" bardzo długa droga :) Ruskie już dawno skomsumowane, więc teraz tylko czekać na lepszy czas i dane w raportach :) Wyceń sobie same nieruchomości które mają i ile obecnie są warte, one rosną a nie maleją :) Pozdrawiam serdecznie
To kupuj w Wiedniu, w czym masz problem? (:)) To ty podejmujesz decyzję inwestycyjną, nie ja. Ja kupiłem, a ty możesz czekać na 0,20 zł albo na ile tam chcesz. Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów inwestycyjnych :)
Po 0,45 e. to może i kupisz 1 sztukę ? widziałem wczoraj we W- iu . Na zamknięciu 0,488 a teraz 0,489 e. X 4, 27 = 2,09 zł. Jak myślisz kto we W-u robi ten CYRK ???. Obroty zerowe !!!!!!! pozdro Sz.P.
Cyrk z tym ciągłym zaniżaniem kursu trwa w najlepsze (hahaha), "Edek" oddaje "Julkowi" i "Bronek" "Felkowi" - hahaha. Gdyby nie grali obroty = 0 zł!!! Tak się bawią jak dzieci w przedszkolu. W taki sposób to zaraz zobaczymy 2, 09 zł tutaj :)))) Szykuje już kasę by kupić i niebawem odbiorę im trochę :) Już ich lubię :) Pozdrawiam Jack
Dlaczego tak nazwałem swoją ulubioną vel ukochaną spółkę ? i nazwy nie zmieniłem od prawie 20 lat. TU niestety tak jest 2 lata nic kompletnie a potem wystrzał na maxa i obroty się też znajdą tylko musi być odpowiednie info - paliwo do startu - kierunek północ . A teraz nie ma i NIE będzie bo cały 2026 będzie na sporym minusie !. Po kacapach potrzeba kilku lat na odbudowę majątku i całej reszty . Dobrze że działki w PL mieli to transformacja będzie szybsza. Zdania nie zmieniam - kto ma czas i kasę zarobi. Pozdrawiam.
Kto ma taki luksus że może czekać 20 lat żeby zarobić i przez ten czas puszcza bokiem okazję żeby zarobić jest WIELKI,albo się tu wkapal i nie daje za wygraną.OK każdy ma jakiegoś swojego konika ale to jest trochę przesada.
Zarabiam też na W 20 itd. Na WXF już przez te lata swoje zarobiłem - jestem zarobiony ! więc cena nie ma dla mnie znaczenia . Jak ostro skoczy to zacznę swoje robić znowu. I tak od prawie 20 lat. Brałem po 2,40 - 4 ,00 a sprzedawałem po 7 / 8 /9 itd. Tu zarobek wcale nie jest zły !!! tylko brak płynności . SPOKO mam dużo czasu. Zdania nie zmieniam - akcje są strasznie NIEdowartościowane - notowane za ułamek wartości.
;akcje są strasznie NIEdowartościowane;Są rok w rok na minusie to ile mają kosztować?Cena jest ok jak poczekamy drugie 20 latto może o inflację pójdą w górę wiencej wzrostów tu nie widzę
Dnia 2026-03-16 o godz. 13:45 ~Dolcevita napisał(a): > ;akcje są strasznie NIEdowartościowane;Są rok w rok na minusie to ile mają kosztować?Cena jest ok jak poczekamy drugie 20 latto może o inflację pójdą w górę wiencej wzrostów tu nie widzę
Orco też się "kisiło" ponad rok poniżej 2,50, a potem skokowy wzrost i nadal jest ponad 50% wyżej niż przed kiszonką, drugi przykład SEVENET, jak już przekroczył 3PLN to nie może się zatrzymać, także cierpliwości.
" KAPITALIZACJA 129 600 000 " co to ma być ??? 1 - biurowiec jest więcej wart - do przemyślenia . Tutaj m. PREVIOUS SPEEKER dobrze napisał o innych spółkach. Nic się nie dzieje a p. wystrzał na północ. Wszystko idzie w dobrym kierunku - niestety trzeba poczekać . Pozdrawiam udziałowców ukochanego Badziewiaka nr.1. //// niech ktoś z Was spr. kupić 100 000 / 200 000 sztuk wtedy zobaczymy po ile zapłaci .
A zadłużenie to co? Suma sumarum to są na wielkim minusie.Jeden mały krok nie w ta stronę i plajta. Widać ten lenk bo odchodzą od biurowców i idą w segment mieszkaniowy.Ja nie mydle bo już dawno wyszlem i pisze objektywnie a nie zenie długo wystrzeli itd. Jakie tu podstawy że wypali:obiecanki cacanki a głupiemu radość:.Kupojcie sami ale nie piszcie że wypali bo nie ma na to podstaw.