• Real Boxing VR: Road to Riyadh Autor: dorotka200k [45.128.38.*]
    A więc to dlatego prezes zamierza spędzić święta u Saudów :D

Zarząd Spółki Vivid Games S.A. (dalej jako: "Spółka", "Emitent"), informuje, że w dniu 15 grudnia 2025, zawarł z Carbon Studio S.A. z siedzibą w Chorzowie (dalej jako: "Kontrahent"), porozumienie dotyczące potencjalnej współpracy, w zakresie przygotowania gry "Real Boxing VR: Road to Riyadh" (dalej jako: "gra").
    Zarząd przewiduje, że w ciągu trzech tygodni od dnia zawarcia ww. porozumienia przeprowadzona zostanie weryfikacja techniczna. Zarząd poinformuje o ewentualnym zawarciu umowy produkcyjno-wydawniczej odrębnym raportem ESPI.
    Przygotowanie i dystrybucja gry "Real Boxing VR: Road to Riyadh" są istotne z punktu widzenia realizowanej strategii oraz mogą wpłynąć na wysokość przychodów Spółki w kolejnych okresach.
  • Re: Real Boxing VR: Road to Riyadh Autor: ~buahhaha [87.249.138.*]
    Dorotka plusuj posta! cel +100 łapek do świąt, czekamy xD
  • Re: Real Boxing VR: Road to Riyadh Autor: ~Godzilla [83.6.163.*]
    Spółdzielnia w opałach. Niedługo jeden przez drugiego będzie rzucać papierami. Nic nie znaczące info nie pomoże. Panowie! Gdzie są zyski? Pokażcie wyniki szacunkowe! Wtedy porozmawiamy.
  • Re: Real Boxing VR: Road to Riyadh Autor: ~Tomek [37.225.94.*]
    Tu za dużo już było niesamowitych wieści, a potem same rozczarowania. Zawsze kończyło się odpsami, dodrukiem, kredytem lub stratami. Nikt już nie wierzy w wasze info. Dawajcie zyski z dywidendą albo spadajcie!
  • Re: Real Boxing VR: Road to Riyadh Autor: dorotka200k [185.244.214.*]
    Furia na trzy nicki po ledwie zapowiedzi potencjalnej umowy :D :D

Kochany, czeka Cię ciężki przyszły rok, jak się rozkręcą. Na pocieszenie faktycznie łam łapkę ode mnie, ale stu niestety nie dam rady :D
  • Re: Real Boxing VR: Road to Riyadh Autor: ~Tomek [37.225.81.*]
    Ja tam jestem przygotowany na wiekki blackout na śmieciowych spółkach w przyszłym roku. Nie kupuje drożej niż to warte bo nie jestem naganiaczem w odróżnieniu od ciebie.
  • Re: Real Boxing VR: Road to Riyadh Autor: ~Lekarz [46.112.75.*]
    Zapraszam
  • Re: Real Boxing VR: Road to Riyadh Autor: ~Zal-pl [37.47.89.*]
    Ładnie ci idzie dortoka 1/3 nabita jeszcze 60 plusików buahahah
[x]
VIVID 1,61% 0,63 2026-05-22 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.