"UniCredit planuje stopniowo inwestować do 200 milionów euro, z zwrotem poniżej dwóch lat, z ambicją pozyskania 2,5 miliona klientów, osiągając ROAC przekraczający 25% oraz wskaźnik kosztów do dochodów na poziomie 34% w ciągu trzech lat, co będzie miało istotny wpływ na zysk netto Grupy – zgodnie z wynikami końcowymi za rok 2024."
Widzę że dwoisz się i troisz żeby wskazać wspaniałe perspektywy mpaya.
Skoro ta spółka to taka szansa dla inwestorów to dlaczego w świetle tych wszystkich wspaniałych newsów dzisiejsze obroty wynoszą 40tys?
Ja wiem. Nikt już im nie, zbyt wiele razy przekrecili ludzi. A szkoda.
Każda spółkę trzeba rozruszać. Mpay też. Natomiast tu na takie wpisy mało kto reaguje. Będą konkrety będą zakupy
Obiecywane było wiele. Tu na obiecywaniu już kurs nie urośnie. Może sobie tam skoczyć na +15 i spaść zaraz to nie o takie wzrosty chodzi. Jeśli im wyjdzie to wystarczy i nikt tu nie będzie musiał naganiać
A może wie coś więcej niż wszyscy wiedzą ? i wywali je na najbliższej podbitce i tym sposobem nie będzie paniki że GL wali w rynek według mnie tak to będzie wyglądać
Ehhh. Trolle. Jak wy piszecie bez logiki to się w palenie mieści.
Więc coś więcej (więc kupił) ale wywali żeby paniki nie było i tym samym uratuje GL a sememu straci.
No jest w tym ......sens . Wy na pewno na tej giełdzie zarabiacie???
Zapraszam wszystkich forumowiczów na roczny urlop bez kompa i nawet bez smartfona, gdzieś na łono natury, w góry, albo na Mazury, blisko lasu, najlepiej z dala od wielkich miast. Głowy Wasze naprawdę muszą odpocząć, bo jak widać mózgi są zlasowane. Zamknąć to forum choćby na rok,co by nikt nie mógł nadal wypisywać bredni.