To jest ten sam scenariusz od 3 miesięcy - sztuczne i celowe zaniżanie po KAŻDYM dobrym ESPI.
PO KAŻDYM.
A dlaczego sztuczne i celowe? Bo jest na bardzo małych obrotach - kilkadziesiąt, max 200 tys. Wzrosty jak kurs był powyżej 20 zł były po kilka milionów dziennie. Nikt z dużych nie oddaje - tylko ktoś sztucznie zaniża.
No to jest kabaret, że przy 17 milionach akcji w obrocie kurs pikuje w dół przy wolumenie 12tys papiera. Widać, że wszyscy obkupieni i trzymają na przyszłość. FF samej ulicy to pewnie nawet nie 10%
I tak i nie. Ja sam sprzedałem mały pakiet po 13.2 bo wiedziałem, że zrzucą pod wb. Dzisiaj go odkupiłem.
Część oddaje, ale nie wali pkcem niewiadomo ile papiera.
Że taka zabawa drobnymi byle się przewalauo w skarbonce to jest goopie. Czas na zabawę był gdy wolumen sprzyjał teraz to takie brandzlowanie skarbonką aby dzwoniło o cieszyło gdy marazm. A czy spadnie? Kogo to teraz obchodzi - co było do zrzucenia dawno pracuje gdzie indziej a to co zostało to i tak nie spadnie poniżej 5 Zeta...
Idzie nowe - ponoc w przyszlym roku zdolnosc wypowiedzi heda mieli zalogowani tylko i wylacznie... Zapewne nie poprawi to niczego a znqczqco zubozy wejscia na forum...