• Gdybym ja był w zarządzie Autor: ~Wielki_Wódz_Halfoat [83.20.188.*]
    i miał przygotować info do ESPI to napisałbym tak:

„Vivid Games S.A. informuje, że Real Boxing 3 rozpoczął globalną ekspansję zgodnie z planem. 5 grudnia gra zadebiutowała w Kanadzie, Meksyku, na Filipinach oraz Litwie – rollout przebiegł bez problemów technicznych, serwery działają stabilnie, a pierwsze opinie są pozytywne.
    W okresie świątecznym zintensyfikujemy kampanie pozyskiwania użytkowników, a wkrótce otworzymy kolejne rynki.
    Jednocześnie informujemy, że przygotowania do premiery Real Boxing 2 w Apple Arcade przebiegają zgodnie z planem. Wiążemy z tym projektem duże oczekiwania – współpraca z Apple otwiera dostęp do globalnej bazy użytkowników i stanowi istotny krok w rozwoju segmentu gier premium.
    Jesteśmy przekonani, że sprzedaż poprzez platformę Apple znacząco przełoży się na wzrost przychodów w nadchodzących kwartałach. W połączeniu z udanym startem Real Boxing 3 na rynkach międzynarodowych, Vivid Games wchodzi w nowy etap dynamicznego rozwoju.”

• Re: Gdybym ja był w zarządzie Autor: ~Mat [5.187.52.*]
    Ale nie jesteś.
  • Re: Gdybym ja był w zarządzie Autor: ~Martin [83.6.163.*]
    Gdybym to ja był w zarządzie to nie ukrywałbym wyników szacunkowych za październik, listopad i grudzień 2025. ....a może właśnie bym ukrywał no bo wypowiadając się oficjalnie musiałbym pisać prawdę a nie konfabulować.
[x]
VIVID -0,83% 0,71 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.