Dnia 2025-12-12 o godz. 16:38 ~black944 napisał(a): > Dnia 2025-12-12 o godz. 16:32 ~Lu4xigi napisał(a): > > ale w NWZA może brać udział :)) (hipoteza) > > > ------------------------------ > > w jakiej roli ?
głosy na NWZA a że doskonale wie że MAP grosza nie da to ten co głosów by potrzebował zapłaci. Wg motta: d....dal sławy nie zyskał...
Black to jest cyrk, co odstawiają...po wywaleniu z RN, chcą tylko emocje stonować...
Dnia 2025-12-12 o godz. 17:07 ~Jo napisał(a): > Aż tak to widzisz
@Jo
MW jest historią, wczoraj te teoretyczne wyliczenia zamykałem, a dziś transkacja może być de facto wyjściem ale historia MW zaczyna się od grupy wejście i sorry ale nawet prosty art 58 KC coś mówi..
Na forum negowano a jednak tak było jak opisałem, niby PKP SA odwołało ale decyzja musiała wyjść z MAP, o ile PKP SA mogło odwołać bezpośrednio ze statutu uprawnienia osobiste to nie mogło odwołać nikogo z Zarządu, ile tam mają wymogi to nie sprawdzałem ale RN zbiera się i też na zaproszenie kogoś tam z organów, np 5 dni a max 2 tyg. Dla mnie logicznym by było że MAP wyczyści te kwestie a pytaniem jest czy o wszystkim wie? Odwołanie Miłka to zaraz po odwołaniu MW kolejny krok i kwestia czasu...
Obaj panowi nabyli uprawnienia by na dzień rejestracji być obecnymi i korzystać z praw korporacyjnych i akcji dłużej trzymać nie muszą, jeden wyleciał a drugi ma szanse że też wyleci..Obaj byli na "liście Qgena" (to już żart)...
Absolutnie nie ma powodu by wglębiać się w inne kwestie a one są i będą prze kolejne lata...
Zresztą Nowy Premier już nominowany przez Qgena ha ha Zbyszek Bogudzki (też prokuraor jak i żona) :))
a poważnie: zobaczymy co dalej, a czy CPK to PP nie gra roli, na E3 i tak tuska nie zaproszą, będzie Sopot gł---filmiki może nagrywał i niech skoczy na Haffnera :))