• akcjonim co tam słychać? Autor: ~ptyś [83.144.79.*]
    teraz kurs 0,106 -7,02%
    Kupujesz setkami tysięcy?
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~007 [31.61.252.*]
    Został mu się ino sznur
    Mam nadzieję że to on sprzedaje
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: akcjoinm [37.109.162.*]
    Ino sznur? Nie mierz wszystkich swoją miarą misiaczku. Akcje które mam ze średnią ok 18 groszy mam za darmo bo są one kupione z zysków. Ilość ich jest znikoma bo stanowią obecnie po spadku ok 4% wartości portfela. Mogę je nawet sprzedaż i po 1 grosz i nie będzie to stanowić dla mnie ŻADNEGO problemu. Oczywiście akcji tych nie zamierzam sprzedawać bo i po co?
    Dla mnie to drobnica. A w swoim czasie zobaczysz co będzie.

Dziś dobrałem 20 k szt.

Spółka z taką nieruchomością i zapewnionymi zyskami od UniCredit powinna na normalnej giełdzie kosztować powyżej 1-2 zł za akcje hahahaha ale czy to mnie dziwi? NIE. 4Massa nie kupowali po 20 groszy a po 4 zł. Mercatora sprzedawali po 5-10-15-20 zł a szarpali PKC powyżej...700 zł. Columbuda nie brali po 2 zł a powyżej 100 zł i tak bym wymieniał setki przykładów, że rynek nie kupuje akcji spółki po określonej cenie a kupuje po cenie x 100 czy x 1000 a nawet więcej :) taka giełda.
    kto nie umie tego zrozumieć i mu jest z tym źle niech zostawi giełdą i zajmie się czymś innym

https://zapodaj.net/plik-WT7gRDpWH3
    Masz akcje po 0,50 po podziale, pisiorzawsze udowadnia ze ma rację,
    ENDE
    Masz? Masz po 50 groszy? Masz to ty urojenia hahahahahaha
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~Stary [31.0.62.*]
    Akcjo ale czasy covidu już mogą nigdy nie wrócić i oby nie wróciły,gdzie byle firemka produkująca mydło antybakteryjne rosła o setki procent. Tu żadnej działalności nigdy nie było, żadnego produktu nie sprzedali. Budynek jest ok,ale na jako kredyt i co się tam dzieje? Jest szpital, są badania ,zarabia na siebie? Tez kiedyś wierzyłem i opowiadałem co to za bio tech,że to będzie Ho Ho Ho,a w końcu sprzedałem syfka ,aby tylko zapomnieć ,że kisilem się z tym też parę lat. Sprzedałem akurat wtedy co ty po 17 gr . Dziwi mnie po to znowu w to wszedłeś? Jeśli z sentymentu to nie wiem do czego. Pozdrawiam
    no i co z tego, że teraz kurs 0,106 ? coś to dla ciebie zmienia? przecież ty nie masz i ABSOLUTNIE nie chcesz akcji "bankruta" to co cię interesuje kurs i moja osoba?
    kolegów szukasz? hahaahaha
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: zenekzakcentu [88.156.214.*]
    Martwią się wolontariusze o cudze akcje i portfele, tak tylko tutaj siedzą każdego dnia i wypisują swoje herezje xD
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~Stary [31.0.62.*]
    A jak w kolejnych tygodniach będzie po 7 gr to też powiesz,że nic się nie dzieje i że jeszcze będzie pięknie?
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~ptyś [83.144.79.*]
    Dnia 2025-12-12 o godz. 16:14 akcjoinm napisał(a):
    > no i co z tego, że teraz kurs 0,106 ?

Nie nic, że 0,106 tylko, że ty naganiałeś po 0,34
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~onslow [83.142.158.*]
    Dnia 2025-12-12 o godz. 16:14 akcjoinm napisał(a):
    > no i co z tego, że teraz kurs 0,106 ? coś to dla ciebie zmienia? przecież ty nie masz i ABSOLUTNIE nie chcesz akcji "bankruta" to co cię interesuje kurs i moja osoba?
    > kolegów szukasz? hahaahaha

Coś nerwowy się zrobiłeś naganiaczu.
    Jak tam wartość biurowca - dlaczego jej nie widać w raporcie?
    Skoro wg ciebie biurowiec jest warty 60gr na akcję to dlaczego wartość księgowa na 1 akcję wg raportu wynosi jedynie 0,17grosza?

• Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~X1 [80.49.181.*]
    Zenuś dziecko kochane tutaj ludzie przychodzą tylko dlatego, że jakiś cwook biega po wszystkich forach i namawia na zakupy invention. Człowiek przychodzi sprawdzić o co tyle szumu, i okazuje się że to najzwyklejsza nagonka. Niektórzy dają upust w postaci wpisu na tym forum.
    To nie są trole, tylko ludzie którzy mają odrobinę siana w głowie.
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~Grul [83.29.217.*]
    Nic wiecznie nie spada jak ktoś tego nie rozumie to polecam odpuścić sobie giełdę są wykresy wsparcia opory luki a nie panikować że jest nisko jest nisko to trzeba korzystać z okazji
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~Głosniedzielny [109.236.82.*]
    Bankrut spada

Jedz w kuluarach się dowiedzieć dlaczego fałszują wyniki i jaki wałek do 31.12 szykują bo jeszcze strata na sbe za 2025 do zaksięgowania
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~Wykolejeniec [77.91.30.*]
    Jest taka spółka jak CTE tak samo jak inventionMed covidowy śmietnik teraz chodzi po 3gr to sobie sam wytłumacz czemu invention nadal powyżej 10gr?
    Nawet nie porównuj tych spółek większego śmiecia nie mogłeś znaleźć zaznajom się co ma invention czym się zajmuję a potem pisz jak ci się nie chcę espi czytać to w skrócie na forum akcjoinm tu opisywał
    Tu jest skrut Znów się zyga ośmieszasz i znów udowadniasz, że prezentujesz poziom rynsztoka co do wiedzy na temat tej inwestycji. Ale podpowiem ci ...ta mniejsza część nad piekarnią "Staropolska" należy do Softblue i o tym jest ten artukuł a ta wieksza część należy do InventionMed. Jeden jest pod adresem Gdańska 108 a drugi Gdańska 106. Invention ma prawie 40 udział w Softblue.Więcej nie mam zamiaru ci tłumaczyć bo ty dalej albo udajesz, że nic nie wiesz albo...robisz to z premedytacją...cóż staraj się dalej. A poniżej masz informacje o projektach Inventon i ich KOSZTACH....wiesz co to są koszty? rozróżniasz takie pojęcia jak KOSZTY a WARTOŚĆ PO WYBUDOWANIU oraz wyposażeniu biurowca plus wartość dodana w postaci wynajmu 380m2 powierzchni na paterze na 5 lat? https://www.bankier.pl/wiadomosc/INVENTIONMED-S-A-Zawarcie-istotnej-umowy-8948003.htmlKoszty projektów to ok 41 mln zł co daje ponad 20 groszy na akcje, do tego udział w Softblue gdzie INM obejmował m.in. serie F po 0,22 zł to kalkulator zyga i licz. I poszukaj sobie w necie koszty to wartosci oraz uwzględnij wycenę spółki na NewConnekt w porównaniu do innych spółek w tym z branży medyczno-technicznej....to ci misiaczku wyjdzie dużo więcej niż 50 groszy na akcje. Spółka realizowała lub realizuje wiele projektów, których indywidualna wartość (koszt całkowity) była szacowana następująco:Projekt związany z budową centrum badawczo-rozwojowego: 35,41 mln PLN (ostateczna rozliczona wartość). Wcześniejsze szacunki mówiły o 29,5 mln PLN.Projekt symulatora medycznego "Tutorderm": 4,76 mln PLN.Projekt wirtualnej strzykawki treningowej w VR: 1,01 mln PLN. Wartość rynkowa całej spółki odzwierciedla ogólną wycenę jej działalności, w tym realizowanych projektów, przez inwestorów giełdowych.
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~ptyś [83.144.79.*]
    Dnia 2025-12-15 o godz. 02:32 ~Grul napisał(a):
    > Tu jest skrut Znów się zyga ośmieszasz i znów udowadniasz, że prezentujesz poziom rynsztoka co do wiedzy na temat tej inwestycji. Ale podpowiem ci ...ta mniejsza część nad piekarnią "Staropolska" należy do Softblue i o tym jest ten artukuł a ta wieksza część należy do InventionMed. Jeden jest pod adresem Gdańska 108 a drugi Gdańska 106. Invention ma prawie 40 udział w Softblue.Więcej nie mam zamiaru ci tłumaczyć bo ty dalej albo udajesz, że nic nie wiesz albo...robisz to z premedytacją...cóż staraj się dalej. A poniżej masz informacje o projektach Inventon i ich KOSZTACH....wiesz co to są koszty? rozróżniasz takie pojęcia jak KOSZTY a WARTOŚĆ PO WYBUDOWANIU oraz wyposażeniu biurowca plus wartość dodana w postaci wynajmu 380m2 powierzchni na paterze na 5 lat? https://www.bankier.pl/wiadomosc/INVENTIONMED-S-A-Zawarcie-istotnej-umowy-8948003.htmlKoszty projektów to ok 41 mln zł co daje ponad 20 groszy na akcje, do tego udział w Softblue gdzie INM obejmował m.in. serie F po 0,22 zł to kalkulator zyga i licz. I poszukaj sobie w necie koszty to wartosci oraz uwzględnij wycenę spółki na NewConnekt w porównaniu do innych spółek w tym z branży medyczno-technicznej....to ci misiaczku wyjdzie dużo więcej niż 50 groszy na akcje. Spółka realizowała lub realizuje wiele projektów, których indywidualna wartość (koszt całkowity) była szacowana następująco:Projekt związany z budową centrum badawczo-rozwojowego: 35,41 mln PLN (ostateczna rozliczona wartość). Wcześniejsze szacunki mówiły o 29,5 mln PLN.Projekt symulatora medycznego "Tutorderm": 4,76 mln PLN.Projekt wirtualnej strzykawki treningowej w VR: 1,01 mln PLN. Wartość rynkowa całej spółki odzwierciedla ogólną wycenę jej działalności, w tym realizowanych projektów, przez inwestorów giełdowych.

Wszystko cacy, tylko że rynek jest odmiennego zdania co widać po wycenie giełdowej.
    Akcjomisiaku jedyny projekt jaki tu był to dekada ściem o medycynie
    Zamiast się ośmieszać nagonką na nowe nicki jedź i się dowiedz dlaczego fałszują wyniki.
    Jak sobie poradzą za 16 dni gdy wypada księgowanie :
    - straty operacyjnej za 4 q
    - brakujących odsetek za 3q
    - odsetek za 4q
    - straty na sbe łacznie 19 mln x 0,083

Nowe nicki pisiorze nikogo nie nabiorą
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~007 [31.61.244.*]
    Nawet jak firma zbankrutuje to on i tak napisze że zarobił na tych kupionych po 0,50
  • Re: akcjonim co tam słychać? Autor: ~007 [31.61.244.*]
    Taka pislogika
    Traci jak codzień
[x]
INVENTION 1,94% 0,10 2026-04-02 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.