to jest raczej przygotowanie pod zjazd w 3 wiedźmy za tydzień. ciekawe czy zarżną kurs ten do 70 zyli. ja w każdym bądź razie szykuję się na duże zakupy w następny piątek. skupowałem pod dywidendę to i teraz dokupię sobie a wiadomo gdzie to wystrzeli w 2026 roku. oby w kosmos:) Wesołych Świąt Bożego Narodzenia wam życzę. kupy hajsu i siana bez liku :)
Kupuję transzami obserwując rozwój sytuacji, nie mam bowiem pewności czy kurs zejdzie poniżej 85 czy 80 zł, kapitalizacja jest już bardzo niska vs zyski kwartalne i perspektywy.
szkoda kisić kapitał kolejny rok jak spółki wokoło rosną , dywidendy może nie być kasa może być przeznaczona na kapitał zapasowy jakieś przejęcie gniota
3 wiedźmy w przypadku TEN nie mają znaczenia, bo kontraktów otwartych jest jak na lekarstwo. Próbują różnych sztuczek, by im sprzedać niedowartościowane akcje. Ja też obserwuję i dokupuję transzami, by złapać różne poziomy. 2026 będzie czasem zbiorów, dlatego ta dzika nagonka.
dlatego obrót jest taki mały bo doliczyłem się, że jest nas tylko trzech co dokupują partiami. ale w kupie siła mości panowie:) A trzech to w obecnym układzie sił to już "kupa":)
Jak kurs utrzyma się tak nisko(lub niżej) przez kolejne tygodnie to przed końcem grudnia też zwiększę pozycję o parę K. Na razie kapitał pracuje i TSG musi poczekać.
Gdyby tylko rzeczywistość była tak prosta jak straszaki tu piszą i była optymalizacja dużych graczy. Nie ma tak łatwo :)
To forum to bardzo ciekawe zjawisko. Momentami się zastanawiam czy to na pewno płatne trole czy może tylko parę niestabilnych emocjonalnie osób.
Na początku 2026 premiera nowego tytułu Creepy Jar, która może poprawić sentyment do gamingu. Huuuge Games też jakby chciało wyrwać się do góry. Główni akcjonariusze raczej opowiedzą się za dywidendą. Spółka posiada już kilka tytułów, które musi rozwijać więc nie przewiduję akwizycji.