• Jestem bardzo ciekawy Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Ile czasu ten gniot będzie stał sztucznie w miejscu bez jakiejkolwiek próby odbicia tylko po to by zabrać mi moje następne akcje.Miesiąc dwa czy pół roku?
  • Re: Jestem bardzo ciekawy Autor: wolnoplus [185.164.142.*]
    Dnia 2025-12-12 o godz. 14:36 ~RRRrrr napisał(a):
    > Ile czasu ten gniot będzie stał sztucznie w miejscu bez jakiejkolwiek próby odbicia tylko po to by zabrać mi moje następne akcje.Miesiąc dwa czy pół roku?

Na początku listopada skończyłeś sypanie ostatnich 5tys akcji.

Teraz post obok "Wszystkie akcje brane do poziomu 3,1 zł sprzedałem.Zostało mi 777 sztuk po 3,21.Sprzedałem 55 tys akcji."

po co tu jesteś i z czym, skoro opchnąłeś wszystko po raz kolejny? i takie ilości rzucasz, na które nie ma poparcia w obrotach?
    takie dramaty to tylko na demo. Po co się ośmieszać.
  • Re: Jestem bardzo ciekawy Autor: ~XXX [84.39.160.*]
    Pamietam jak sprzedawał po 3.1 (pisał)zaczelo isc na 3.80 łapał w pośpiech powyzej 3.5 (o czym zreszta pisal ze wchodzi ponownie) teraz wisi na haku i dobrze po to sa frayerzy zeby ich golić. Nie żal mi go. Sprzeda i pojdzie na 5 zl.
    A jak sie tu zaczal juz na dobre ośmieszać to pozniej napisal ze i tak ma inne akcje na innym koncie hehe nagli go zeby wyjsc na 0 lub z jak najmniejsza strata.
  • Re: Jestem bardzo ciekawy Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Wszystko co mam obecnie jest brane powyżej 3,1 małe ludziki.A akcji mam prawie 1,5% przedsiębiorstwa.Wszystkie akcje które sprzedałem były sprzedawane z zyskiem i poszły w cyfrowy średnia ciut powyżej 11 oraz PZU na którym zrobiłem już drugie kółko i mam 11 tys zysku.Raz udowodniłem co jest w moich rękach wystawiając ponad 300 tys na różnych poziomach.Wczoraj na zamknięciu stało PKC 123456 akcji na kupno co także było moją sprawką.Oczekuje jakiegoś ruchu na papierze bo jest tu umieralnia i padaka.Bez różnicy w ktora stronę.
    Przeciez dobrze wiesz ze jest mala plynnosc na papierze i trzeba bylo zrobic kilka poziomow podazowych. Porysowali sobie na wykresie. Wiadomo listopad grudzien jest to czas gdzie oczekuja jakiejs podazy tych co zaksieguja strate. Jestesmy w mocnym trendzie wzrostowym. Tutaj zeby zebrac ze 100k akcji teraz to trzeba niebywale podniesc cene akcji.
  • Re: Jestem bardzo ciekawy Autor: ~Violator1990 [37.30.8.*]
    Czy wyznajesz filozofię Karla Poppera ?
    Wyznaję filozofię że inwestuje po to by zarabiać.Nic więcej na giełdzie się dla mnie nie liczy.
  • Re: Jestem bardzo ciekawy Autor: ~Rysiu [37.248.180.*]
    Jesteś dawcą podatków, od bicia piany nie przybywa.
    Narazie mi przybyło mimo ze ta spółka to manipulowany gniot.
  • Re: Jestem bardzo ciekawy Autor: ~XXX [37.248.163.*]
    Dopóki ktoś manipuluje na swój koszt a pozwala mi tanio dobierać papier jest dobrze
[x]
IZOSTAL 0,97% 3,11 2026-05-29 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.