• Perspektywa Autor: ~Kobisław [5.173.21.*]
    Dzień dobry Wszystkim,

Nie wiem jak Wy, ale ja mam ostatnio mieszane uczucia co do tego co się tu wyprawia. Wyniki były mniej więcej do przewidzenia, chyba nikt nie liczył na dodatnie przychody, skoro nic się nie działo w kwestii przeprowadzanych przez spółkę projektów. Mamy jednak ewidentnie fazę wprowadzania projektów i przez to też powinno być jakieś zainteresowanie, a jak wychodzi z ostatnich sesji średni obrót akcji to tylko 30k. Czy nie uważacie, że jakies TFI tutaj skupiło? No i po co tak niski kurs? Straszenie ulicy? Przyznam, że przez chwilę sam się wystraszyłem.

Dajcie znać co uważacie.
  • Re: Perspektywa Autor: ~Rumcajs [46.112.91.*]
    Zobacz sobie na dziennym wskaźnik AD ,akumulacja od maja
    Ja to ruszy to cho,cho
  • Re: Perspektywa Autor: ~Zenek [5.173.176.*]
    Taaa od maja...sierpnia....grudnia...tak sobie możesz latami czekać
  • Re: Perspektywa Autor: ~abc [77.65.111.*]
    Dnia 2025-12-12 o godz. 12:43 ~Kobisław napisał(a):
    > Dzień dobry Wszystkim,
    >
    > Nie wiem jak Wy, ale ja mam ostatnio mieszane uczucia co do tego co się tu wyprawia. Wyniki były mniej więcej do przewidzenia, chyba nikt nie liczył na dodatnie przychody, skoro nic się nie działo w kwestii przeprowadzanych przez spółkę projektów. Mamy jednak ewidentnie fazę wprowadzania projektów i przez to też powinno być jakieś zainteresowanie, a jak wychodzi z ostatnich sesji średni obrót akcji to tylko 30k. Czy nie uważacie, że jakies TFI tutaj skupiło? No i po co tak niski kurs? Straszenie ulicy? Przyznam, że przez chwilę sam się wystraszyłem.
    >
    > Dajcie znać co uważacie.

powinieneś zaufać swojej intuicji, śmieciówka zmierza do zera, tutaj jest wystawianie akcji na S na kazdym poziomie - w przyszłym roku już poziomy 0,3*, a niekórzy i tak będa sadzić, że "nadal trwa zbieranie".
  • Re: Perspektywa Autor: ~Ola [91.90.160.*]
    Tutaj nie przewidzisz racjonalnie co może się stać. Może zjechać do 0,1 albo wywalić na 7
  • Re: Perspektywa Autor: ~Frey [5.173.176.*]
    Nie wierzę w to co czytam....ynwestorzy opierają swoją decyzję inwestycyjne, bo kiedyś na wykresie pokazało 7 zł.
  • Re: Perspektywa Autor: ~Ola [91.90.160.*]
    Skoro inwestujesz w nt to świadczy o tym że racjonalnie nie myślisz i nie pitol że 7 jest mniej prawdopodobne niż 0,1 bo wg. twojej analizy wychodzi …
  • Re: Perspektywa Autor: ~Frey [5.173.220.*]
    To nie jest spółka w która się wchodzi na dłużej. Za duże ryzyko. Liczę na max 2 zł i wychodzę, powiedz mi jakie były przesłanki, że tu kurs poszybował poprzednio na 7 zeta
  • Re: Perspektywa Autor: ~Big_byznes [46.134.150.*]
    Jakim cudem liczysz na kurs 2 zł na tej spółce?
    Przecież oni nic nie robią. Tutaj jest tylko równia pochyła.

Mają udziały w AME SA i to jest jedyna nadzieja tej spółki.
    Jak tam nic nie wyjdzie, to akcje tej spółki nie są nic warte.
  • Re: Perspektywa Autor: ~Frey [5.173.220.*]
    AMESA to jest właśnie jedyny powód dlaczego liczę na 2 zł. Nie sądzę, że zrealizują projekt do końca, na którymś etapie będzie wtopa, ale zanim do tego dojdą, to będą chcieli pozbyć się akcji.
  • Re: Perspektywa Autor: ~Rumcajs [46.112.111.*]
    Tu będzie jak na biomedzie,by pozbyć się długu i zdobyć gotówkę.
    Oddali ,pożyczyli kilka mln szt.macherom którzy zrobią wirówkę,wyciągną do kilkunastu zł, następnie emisja za 30-50 mln.
    Zapalnikiem do akcji będą Infa z AMESY
[x]
NTCAPITAL 2,40% 0,43 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.