• Jest info Autor: ~Amor [37.47.185.*]
    Jest nadzieja
  • Re: Jest info Autor: ~jestnadzieja [83.175.179.*]
    na 20 zł?
  • Re: Jest info Autor: ~Ciekawy [46.112.95.*]
    Byłem zainteresowany spolka bo na youtube było napędzanie na nią. Teraz współczuję tym którzy ja mają. LLM zmienia bardzo dużo w tym rynku. Silna konkurencja i szybkie wdrożenia chmurowe powodują że zrobiło się ciasno. Mam nadzieję że spolka wypuści jakiś nowy produkt i da wszystkim zarobić. Powodzenia
  • Re: Jest info Autor: ~Asd [91.150.203.*]
    Produkt już ma , kwestia tego że niema go jak wypromować .
  • Re: Jest info Autor: ~Asd [46.112.113.*]
    Podejrzewam że będzie patrzenie na konkurencyjne ceny za jak najlepszy produkt , jeśli firma jest sama na rynku to może sobie dyktować ceny , teraz wiele nie pozmieniało. Ciekaw jestem czy uda im się zainteresować firmy text app …
  • Re: Jest info Autor: ~Bob [95.160.156.*]
    Teraz taką usługę jak oni mają to se każdy może wdrożyć samemu przy pomocy AI i sporo kasy w kieszeni zostanie płacąc jedynie za wykorzystanie danych z wybranego LLM'a.
  • Re: Jest info Autor: ~YorX [93.175.132.*]
    To bierz się do roboty i wdrażaj.
    Idźmy dalej i niech AI za free stworzy nowego Windowsa czy każde inne istniejące rozwiązanie.
    Jasna sprawa, że można sobie coś stworzyć ale żeby szła za tym jakość to już inna rzecz.
    Cała nadzieja w Text App, pod to pewnie powstanie dział sprzedaży żeby dotrzeć do klientów enterprise.

• Re: Jest info Autor: ~Bob [95.160.156.*]
    Wygląda na to że tekst że swoją usługą jest niepotrzebnym nikomu pośrednikiem.
[x]
TEXT 1,07% 37,70 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.