• Mario za burta Autor: ~Amor [37.47.185.*]
    Sam zaczynam wątpić
  • Re: Mario za burta Autor: ~Azazello [193.19.165.*]
    To prawda. Największy naginacz (a może rzeczywiście sam w to wierzył ) wypadł za burtę i się załamał. Bilans długotrwałej inwestycji w playway jest jednak mizerny....Sam wchodziłem i po jakimś czasie rezygnowałem z tej inwestycji. Problemem jest zbyt duża koncentracja u jednego akcjonariusza . Wszystko zależy od jego widzimisię. Może CMS coś szarpnie kursem w przyszłym roku. Na razie widzę boczniaka przez kilka miesięcy.
  • Re: Mario za burta Autor: ~Gracz [178.43.234.*]
    Nie kłamcie że Mario za burtą. Akcje ma i nie sprzedaje a że odpuszcza na jakiś czas udzielanie się w mediach społecznościowych to najlepszy dowód na to że jak już najtwardszy akcjonariat robi się znudzony to wzrosty mogą nadejść.
  • Re: Mario za burta Autor: ~Amor [37.47.189.*]
    Największym naganiaczem nie był, raczej wiarygodny i naiwny albo mocno wisiał. Mam nadzieje ze nie wisi teraz lub nie będzie wisiał w innym sensie, ta jego depresja niepokoi
  • Re: Mario za burta Autor: ~halusia54 [178.235.186.*]
    Dnia 2025-12-12 o godz. 00:31 ~Amor napisał(a):
    > Największym naganiaczem nie był, raczej wiarygodny i naiwny albo mocno wisiał. Mam nadzieje ze nie wisi teraz lub nie będzie wisiał w innym sensie, ta jego depresja niepokoi

Lubiłam optymizm Mario. Też jestem long.
    Teraz jestem przed decyzją, sprzedać (mój zysk spadł już do 6%) czy trzymać .Jak sprzedam nie bardzo wiem w co zainwestować.
    Mario by pewnie miał coś do powiedzenia.
  • Re: Mario za burta Autor: ~Gość [80.238.98.*]
    Nie ogarniam was ludzie.. Prezes tyle razy dawał do zrozumienia, że liczy się dla niego dywidenda (bo sam na tym zyskuje podatkowo), a że nie ma innego pomysłu na życie, to nie planuje sprzedaży akcji. Co automatycznie oznacza, że cena akcji go mało obchodzi i niczego nie będzie jej podporządkowywał.
  • Re: Mario za burta Autor: erydan [83.10.183.*]
    Poza trolami wszyscy lubią Mario za rzetelność informacji i wyszukiwanie ciekawostek.
    Ale niektórym jest to nie na rękę bo nie mogą kłamać jak zawsze.
[x]
PLAYWAY 2,51% 245,50 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.